Ska alldeles strax lägga mig, hoppas jag somnar o sover bättre inatt. Upp och lämna barnen på dagis sen kunde jag åka hem, så åker 10.10 med buss härifrån till Mörby. T-bana därifrån till T-centralen, kommer dit ca 10.50 o åker med bussen (blev billgast och bäst så) 11.15 från Ctiyterminalen. Hemma i Sandvike 13.45, slipper någon hämta mig i Gävle oxå.

Nu skicka efter lite kläder från H&M igen, tycker alltid jag hittar något där, bra med faktura, men sen så brukar jag behålla allt fast jag är osäker. :( Hade lite rabattkoder nu så det blev billigare, så vi får se när det kommer..

Blir inge skrivande imorgon, eftre dagis imorgon runt 9 så måste jag duscha o plocka ihop mina saker, lite stressigt blir det nog, som vanligt det.

Hejhopp godnatt!
Pratade om pepparkakshus idag, först med Veronica, sen med familjen. Sugen att göra det i helgen, haha. Älskling ska ju jobba på dagarna så vet inte vad jag ska göra för nå:(

Sa till C att man kan köpa "hus-delar" f'ärdigt och sätta ihop och de visste hon inte, så vi ska inhandla det nästa vecka och göra det med barnen någon eftermiddag. Så blir det inte i helgen, så blir det i veckan :) Skoj!

image55
Blir rätt så fint när dom är klar om man lyckas, och mysigt men mest gott :D
Usch, sovit dåligt inatt. När jag la mig hade jag skitont i magen och mådde illa, somna till, o vakna igen 01.15 o mådde likadant, ville på toa men orka inte ur sängen. Vakna igen mellan 04-05 nångång och sen strax innan klockan ringde 06.30. Men lyckades somna om o klev upp 70.30 ungefär, lagomt trött då.

Lämnade barnen på dagis, H har blivit frisk och fick följa med idag. Sen hem o bara bytte skor, för mina stövlar var dyngsura efter färden till dagis. Cyklade iväg till nästa jobb och jobbade. Sa att jag sluta 13.30 men titta jag schema och upptäckte att det var 15 eftersom farmor hämtade barnen idag. Kom hem och vek undan lite kläder och stöka och dona, sen kom C med barnen runt 17, då va jag helt slut, inte ätit lunch heller. Satt i soffan ända till 18.15, åt lite soppa och en liten tomat.

Skulle på träff för barnflickor tänkte jag, men orkar inte, så ont i hela kroppen och yr av trötthet. Så ska se tv sen försöka sova tidigt idag.

Mellan huset och jobbet är de max 30, så finns det en skylt som visar hur fort man kör när man kör förbi, i lite nerförsbacke, så jag var uppe i 24km/h utan att trampa, bara rulla :)


image54