Ska nu ta o förflytta mig till golvet.. haha, inte ordagrant, men jag ska iaf städa ihop lite, packa det jag behöver till imorgon sen lägga mig o se tv. Somna så fort som möjligt så det blir onsdag nån gång, så jag får komma hem:)

Men men, hinner nog med o skriva liet imorgon innan jag sticker!

Godnatt och sov så gott!
Blev ingen Christian idag.. en ny tjej som tagit över hans pass, men det var tydligen bara en eller två gånger kvar. Sen börjar dom med nå sommarschema.

Tog tidiga bussen dit o handla lite frukt, cigaretter och chips (!!). Usch, det var inte bra, men jag åt inge godis under hela helgen och köpte en bilpåse för bussresan i söndags, men åt nåra sen somna jag. Så jag var värd lite chips. Nästa vecka måste jag börja hårdträna igen. Känner verkligen att det inte blivit mycket träning nu denna och senaste två veckorna.

Minst tre gånger får det bli nästa vecka, så är det bara! Det är ju för sjutton sommar snart, då måste man vara sommarsnygg, om jag nu kan gå ner nått kilo tills dess. Går inge vidare för mig, vet inte vad jag gör för fel :( Har gått ner ett kilo ca, pendlar varje dag nästan på flera veckor, inge roligt.
Nu måste jag ta o packa o bättre p sminket lite, ite svart under ögonen såg jag.. Sen ska jag dra vidare till gymmet med Alexandra. Vårat hederliga Christnan-pass på tisdagar blir det, tänkte ta intensiv-passet (hårdare o jobbigare) men vi orkade inte, det ska vi prova nästa vecka!

Lite bråttom nu! Hörs sen! pUss