Ja, vad tycks om detta? :) Har tagit tid kan jag lova, ganska roligt, tänk om man kunde få ett likande hus, som man designat själv. Nu är det ganska tomt överallt, blev massa plats över, men det har iaf varit skoj! :)


image81
image82image83

Eller för er som föredrar de små bilderna som blir större :)

Fick tråkigt innan familjen kom hem idag, så började rita hus i paint, eller alltså ja, inifrån. Så har gjort ett källarplan, ett entréplan och nu håller jag på med övre planet. Jag återkommer sedan med lite bilder, ska försöka skriva vad allt är oxå. Är ju ingen expert, men får göra så gott man kan :) Haha, fördröjer ju tiden i alla fall!


Ett komplett kit för att bygga Dina egna naglar.
Med enkla steg guidas Du fram till vackra naglar.

Så här gör Du:
1. Rengör Dina händer och naglar.
2. Fila naglar.
3. "Rugga" försiktigt upp ytan på nageln med yta 1 på poleringsfilen.
4. Hitta rätt tipp som har rätt passform till Din nagel. Applicera därefter tipparna med medföljande lim.
5. Fila till kanten med nagelfil och matta av tippen genom att fila med den finaste ytan på nagelfilen. Fila också försiktigt på kanten som blir mellan tippen och Din naturliga nagel.
6. Pensla på ett tunt lager Depend skulpteringsgelé och spraya därefter med Depend aktivator. Spraya med ca: 10 cm avstånd till nageln. När det är helt torrt upprepar Du samma sak ytterligare två gånger. Totalt tre tunna appliceringar med Skulpteringsgelé och aktivator.
7. Avsluta behandlingen med att polera naglarna med poleringsfilen.


Såg på Kelly´s blogg att hon skulle fixa naglarna med detta kit. Såg i hennes kommentarer att folk hade skriivt att det fungera bra och att det hållt i ca 3 veckor. Det är ju jättebra för priset, ca 150 kr.

Jag tänker definitivt prova, blir nog slutet av nästa vecka när jag är hemma i Sandviken :)