Blev att packa väskan o dra till älsklings föräldrar när han vaknat, där blev det sol och bad i poolen hos deras granne (som förövrigt är älsklings moster) för dom var inte hemma. Riktigt skönt i vattnet, och det var inte lika hett idag som det varit de senaste dagarna. Blev lite mat där sen bestämde vi oss för att åka till Valbo o kika i lite affärer.

När vi kom dit hitta jag en bikini på rea på Gina Tricot och älskling hitta ingenting :P Sen ringde Carrol när vi skulle in på Ikea o ville ha med oss på bilbingo. Lätt tyckte jag, men älskling tveka lite. Men vi bestämde oss för att följa med, det skulle börja 19 o klockan var efter 18 så vi gick bara rakt igenom Ikea och älskling köpte en korv. Jag fick med mig fyra till små vita handdukar, köpte två förut, fanns inga fler då, men nu va det påfyllt :)

Bilbingon höll på till 21.45, riktigt roligt var det, tiden gick rätt snabbt men ingen av oss vann. Men jag ska lätt göra det igen :) Sjukt underhållande, tråkigt bara när man saknar så få nummer och ändå inte får tuta. Sista vinsten var på 10 000, det hade ju inte suttit helt fel direkt :)

Nu är vi hemma, slappar. Ska väl strax sova, imorgon blir det jobb 14-21 och före det ska jag till mamma o hämta post så jag kan betala räkningarna mina :)

Godnatt!
Ställde kl på 8.30 men när jag vaknade så tryckte jag på fel knapp, jag kom på mig själv me var för trött att ställa nytt lamr, men älskling hade ett larm på kl 9 så strax efter det klev jag upp. Fint väder ute! Jag vill till stranden, men det var roligare i helgen när alla var lediga, nu jobbar typ alla utom vi två under dagarna. Jag som är ledig måste göra nån nytta idag! Ska först och främst försöka få upp Peter ur sängen :P

Hörs senare :)
Blev en rätt lugn dag på jobbet.. Men det är skönt när man slipper springa en massa fram o tillbaka i denna värme, hann lösa två rätt svåra korsord och började på ett suduko men de va för svårt för att klara ut. Kanske fortsätter på onsdagkväll om jag får tid o ingen löst det innan!

Älskling o co skulle till donken, så dom väntade på mig, så åkte jag dit direkt när jag sluta. Blev en lilla menyn där och en chokladmuffins, men orkade inte hela, synd när dom är så goda :)

Efter det var vi hem till Wall och tittade på hans 3 veckors kattunge, men den är jätte vindögd och ena tassen är helt böjd. Stackarn. Hoppas de rättar till sig, tar man den till veterinär säger den förmodligen att den ska avlivas, men den var kritvit med lite gula öron och lite gult på svansen, supersöt!

Var till mamma o lämna hennes bil där, ledig imorgon så då åker vi tillsammans i en bil om vi ska nånstans, dumt att ha hennes stående o ta upp en besöksparkering här utanför då. Hann plocka med lite skor och linnen jag hittade där och två lådor som jag ställer under sängen med skor o kläder i. Man får ta vad man haver när det inte finns nå annat ställe att ha kläderna på.

Nu ska vi strax ta en bowlingmatch på Wii sen blir det sova, för imorgon vill jag vakna tidigt o dra till stranden bra tid, helst 10 :) Före 11 i alla fall! Steka hela dagen :)