Skulle vara i Gävle 12.58 och vänta på 13.30 bussen till Sandviken så skulle älskling hämta mig kl 14 i Sandviken när han slutade. Men så kom jag dit 12.53 ca, så gick o kolla om de gick nån buss kl 13 och det gjorde det, ringde mamma men hon kunde inte hämta mig, ringde pappa o precis då kom bussen så han fick bara frågan: kan du hämta mig kl 13.30? svara fort, måste kliva på bussen nu. Så han kunde det, så åkte vi till mamma, fick en munk av henne o prata lite.

Sen va jag hem ca 5 min o sen drog vi till Valbo. Köpte en eyeliner o ett rouge på H&M och älskling lämna in sin telefon på lagning o köpte en keps o en jacka.

Blev donken på hemvägen, men jag åt en sallad!! Duktigt! Blev dock en glass efter, men tog en vanlig i strutbägare, bättre så.

Var förbi en sväng på systemet oxå, sen hem o började baka bullar. Blev precis klar, ser bra ut! :)
Nu är Macko och Larsson här. Larsson är nykter men vi andra dricker, ska vidare till en kompis senare, på nån liten fest bara, inte så mycket folk där.

Om en halvtimme lär jag dra till bussen, har packat ner allt förutom datorn (tar med den, den tar inte så stor plats) och sminket. Men jag är klar uppe i mitt rum, så ska strax ner och sminka mig o packa ner det. Sen kila till bussen.

Tar sällskap med Alexandra in, hon skulle in till stan en sväng, men hon ska stanna här i Djursholm i helgen så hon åker tillbaka sen och hämtar barn medans jag åker hem.

Måste komma ihåg att ta ut pengar, försöka göra de när jag hämtar biljetten, så jag har busspengar sen mellan Gävle-Sandviken.

Aja, nu åker datorn ner! Hörs senare!