Sådär, nu ligger jag nerbäddad och har packat det jag kan. Har en lista med saker som ska packas imorgon, smink o sådant jag använder först på morgonen. Skrivit upp varenda lite grej jag kommit på så jag inte ska glömma något. Även om det är småsaker som ett läppsyl eller va som helst, å jag menar vart ska jag då? Jo dit man kan köpa typ allt! :)

Aja, nu ska jag se Sing a long, hoppas jag hinner se hela och inte somnar, det är ju en timme med reklam, så kanske 40 min nu utan reklam på webb-tvn.

Men jag skriver nog ett inlägg imorgon innan jag åker om det inte blir alltför stressigt. Klockan står på både 6.00 och 6.20 och jag har bestämt att senast 6.30 ska jag vara uppe! 7.45 blir jag hämtat och då måste jag vara klar!

Sen blir det tyst i bloggen ett par dagar, iaf till onsdag, får se när vi kommer hem då! :)
Godnatt med er allihopa!
Ska försöka förstå mig på våran inspelningsbara dvd och ställa in vilka program jag ska spela in under måndag, tisdag och onsdag. Dels Prison Break, Ugly Betty och DH. Ska se om det är något mer jag ska spela in!

Annars brukar jag spela in direkt om jag inte hinner se, då trycker man bara på den röda, nu ska jag ställa in datum och tid i förväg och då är det inte lika enkelt. Tror jag? Får ringa älskling i värsta fall!

Sen ska jag nog packa det sista, krypa ner i sängen och somna till Sing a long från igår på datorn!
Tvättade bilen på Statoil:

   

Tände första ljuset:Satte ihop ett pepparkakshus:


(Mina fingrar satt nästan ihop av all kristyr, tror jag överdrev o inte förstod hur det egentligen skulle göras :P)