Blev en suddig bild, men men, det är i alla fall en kappa av ull, viscose och polyester som är mörkgrå. Från Vero Moda, 599:- men jag hamnade till slut på 320:- efter avdragen rabatt som dom hade + att jag fick lite extra när det saknades en knapp. Men nu är jag så missnöjd eftersom flera knappar rasat :(( Så måste väl leta nya o byta ut alla.

Men när jag handlade jackan så hade dom ju clubdag, och då fick man en goodiebag, som såg ut så här:


Lila t-shirt från Vero Moda, singel med Emilia de Poret, boken Vänninorna och Kung Carl, senaste numret från Veckorevyn, en "travel organizer" från bosign.se, Vero Moda påsen + en gott o blandat påse men den tog slut igår :P
Blev utmanad av Alexandra

Regler

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

1. Jag vill få ett fast och bra jobb.
2. Jag har väldigt stora halsmandlar fast jag är helt frisk.
3. Jag har en hemlighet.
4. Jag har 5 kusiner.
5. Jag har åkt dit för snatteri när jag var yngre.
6. Jag åker snowboard.
7. Jag har förlorat en kompis pga droger. 

Dessa utmanar jag:
1. LindaaQ
2. Dianasblogg
3. LindaPernilla
4. Carrol87
5. MariaErsson
6. Pzzon
7. Darlingno1
Jag hade ställt kl på 8.30 men låg kvar till 9. Gick upp o efter 2 minuter ringer pappa o frågar vart jag är. Då var det visst idag jag skulle komma o hämta honom kl 9 vid bilfirman så skulle vi ses o umgås en stund medans han fick däckbyte på sin bil. Men de hade vi inte pratat om sen i måndas så jag hade glömt och han sa han skrivit på msn igår kväll, men de var kl 00.40 såg jag idag och får man inge svar den tiden så kan man inte räkna med att jag sett det, tycker jag. Men han skulle väl vänta där nu istället. :( Men men..

Vi skulle ju ev till min gammelmormor runt 11-tiden oxå men vi väntar lite o ser om de blir bättre väder, inge roligt väder att köra bil i direkt. Blåser o snöar och massa slask.

Mamma skulle höra av sig om hur vi gör med min gammelmormor i alla fall. Så jag ska ta en macka och kanske duscha, så är man så gott som klar i alla fall! :)