Varit i andra lägenheten lite, provat o tänkt lite :) Så imorgon börjas det måla och sen förhoppningsvis blir de bära lite möbler på måndagen. Eller jag kan väl inte vara så bra bärhjälp, men jag kan ta småsaker, som flytta på grejer i kylskåp o frys o så. Hämta mitt gamla köksbord hos mamma som vi ska ha tillsvidare o så :)

Så vi siktar på att sova första natten där på måndagkväll :D Eller jag blir ju ensam, eftersom älskling jobbar natt :(

Nu ska jag lägga migg, jobb imorgon 8-12 sen hem o fixa nå lunch sen börja måla om ryggen orkar.
Men det är bara 12 veckor kvar nu :)
Ja, vi var o köpte färg sen var vi o sen var vi bara upp med allt o så åkte vi till Årsunda. Det var lite för kallt, skulle ju vara sol, men de blåste lite o jag blev kall om fötterna. Jag hann vara där ca en timme sen åkte jag o jobba!
Blivit mycket sittande så jag har skitont i ryggen, jäkla foglossning.
Har ändrat min jobb-tid imorgon, blir 8-12 istället, jag klarar inte längre med ryggen så då fick jag korta ner den.

Missat melodifestivalen har jag oxå gjort, men Peter har spelat in den så jag kan titta på bidragen :)

Aja, blev inget målande idag. Se om man är pigg nog imorgon att göra de efter jobbet, Peter åker o jobbar 17.45 imorgon oxå, men i veckan har vi tid när han jobbar natt o jag jobbar inget än så länge förrens till helgen.

Köp våran 2a nu då :)
Blir ett kort och snabbt inlägg bara. Vi är vakna, duschade och har ätit frukost. Jag ska bara sminka mig klart så ska vi iväg o köpa mera färg sen blir det väl ut till Årsunda kl 12. Pojkarna ska leka på isen med sina bilar, men de skulle bli lite folk så jag följer nog med, kan ju stanna till 13.30 o åka direkt till jobbet då.

Vi hörs senare! Får se om jag hinner skriva nå mer innan jobbet, annars är det efter 21 o då är de nog fullt upp med melodifestival o måla kök kanske :D Så vi får se.

Ha en trevlig lördag då medans jag jobbar :P