Nu har Peter köpt en till cab! Likadan som han har redan o samma färg :P Knäppgök! Men den var riktigt billig fast utan motor, men de har han liggandes så han kan få ihop den. Fick med lite bra saker och så var den besiktad ett tag till, så det var ju inte helt galet i alla fall :D 

Så nu ska han hämta den i Köping imorgon men de får bli på förmiddagen för kl 11 ska vi till BVC fast dit behöver han ju inte följa med, men kl 14.15 ska vi till familjerätten o skriva på faderskapspapper för Max och då underlättar de ju om Peter som är pappan är med ;D
Imorse klev vi upp strax innan 10 o då va Peter redan uppe och skulle iväg o plocka isär sin bil, så jag slängde på mig lite kläder o packa en väska snabbt så skjussade han ut mig o Max till mamma. Tog med en macka som jag åt där, Max somnade efter lite mat o sov i mammas säng medans jag solade en stund. Han vakna till, men somnade igen i vagnen i skuggan o jag försökte ligga i solen, men de va svårt, sjukt varmt :P

När han vakna låg vi o myste lite i skuggan bara och sen gick vi in när det blev för varmt. Satte oss i källaren och gud så skönt det var där, sen kom Peter och vi bara slappa, man blir trött av värmen :P Sen var han o hämta mat åt oss, för vi blev hungriga.

Pappa kom förbi en sväng och fick skjussa hem mig, Max o vagnen så slapp vi sätta upp taket på cabben och vagnen fick inte plats i den heller.

Nu är vi hemma, Peter ska nog iväg o måla taket hos sin bror en sväng. Han gör det i utbyte mot att hans bror hjälper honom o byta koppling imorgon på sin bil :)
I lördags åkte jag till mamma medans Peter sålde lite bildelar i Årsunda. Max sov först, så då låg jag o pressa ryggen lite i solen tills han vakna o vi la oss i skuggan. Peter kom vid 17 o sen satt vi i skuggan o mös nån timme innan vi gick in o somnade allihopa en stund på soffan. Kvällen spenderade vi i Årsunda, blev kortspel sent in på natten men vi lyckades få Max att somna om igår morse så vi fick sova ut lite i alla fall..

Klev upp o Peter åkte vid 11 för o åka båt hela dagen, jag o Max gick o mötte Veronica o vi traska till hennes mamma där vi blev kvar ett tag o fikade lite. Gick hem i värmen o tog en snabbdusch medans Max sov i vagnen. Peter ringde o va hungrig o fråga om jag vile komma till stranden i Årsunda, så jag packa in oss i bilen, köpte två baguetter på Statoil o åkte ut till Stranden. Där hade de precis börjat blåsa från ena hållet och solen sken från andra hållet, fick gömma honom med lakanet, men sen kom solen o de blev lugnt och fint. Peter o dom andra skulle ut o åka mer Wakeboard så då åkte jag o Max till Peters föräldrar och inväntade honom där. Åt lite där innan vi avrundade och åkte hem, Pete rhade bränt sig o vi låg i sängen 22.30 och sen har jag faktiskt sovit skönt inatt.

Idag var vi uppe före 8.30 tror jag, åt frukost o gjorde oss klar för en promenad, men de va så varmt, men vi gick i iaf 40 min kanske. Slappade hemma med nerdragna persienner för att få lite kyla o medans Max sov så hann jag städa undan lite o dammsuga alla rum utom sovrummet där han sov. Åkte ut till Årsunda o tog en promenad igen, men Max vakna o va så hungrig så vi fick vända, blev 30 min iaf.

Nu har jag sett slutet på Beck-filmen och Max sover sen 30 minuter sen eller nå, så jag ska oxå krypa ner så man är pigg när han vaknar om ca 2 timmar igen :D

Fan va långt det blev, avslutar med lite bilder!

 
Max luftar i skuggan.. Peters nya skor skymtar oxå ;D

 
Mina killar vilar <3

Jag nådde bara att smörja in nacke o axlar, o de syns väl? :P

Bus med pappsen!
Sådärja, Godnatt!