Idag har jag gått 40 veckor! (om man räknar att BF är i 39+6) Så nu börjar räkningen på övertid :P
3 minuter kvar på tvättmaskin, sen ska jag hänga lite t-shirts o så, så då hinner jag slänga in lite bilder på magen :)


Magen börjar sjunka neråt o bli tyngre :)

Upptäckte bristning här om dagen, började nästan grina :( dock ser det mer ut än vad det är, bara en liiiten en, men fan, den blir ju större :(

5 kommentarer

Alexandra

31 May 2009 21:11

Var glad att det bara är en bristning. Min mage såg och ser ut som om den har varit med om ett knivslagsmål men det är det värt, skulle inte byta bort Kasper mot min normala mage. :)

Majja

31 May 2009 23:40

Välkommen till klubben höhö. Ingen fara det där inte Sara dom bleknarju bort efter några år också får vi se till att sola bort tillsammans :) Hoppas bebisen kommer snart!! .. Kanske är en seg en ? ;P Puss Puss LYCKA TILL NU!

Anonym

01 Jun 2009 08:53

Du ska vara glad att det bara är en den kommer inte synas sen! Hoppas bebis kommer ut snart jag är nyfiken på den lilla :) Lycka till!

Karin

03 Jun 2009 16:16

vad spännande!!! Jag får barn i mitten på aug och längtar såå! Kan tänka mig att min mage kommer se ut som din i slutet. Den är jättefin :) och som de andra säger, vad glad att det bara är en liten. de försvinner så småningom, och det är ju inte jätteofta man går runt och visar sin mage. Har inte fått några (än) men kan tänka mig att jag får sen då jag alltid varit väldigt smal.

Jag undrar vad du bruka ha på dig den sista tiden i graviditeten?

Lycka till med allt!! roligt att läsa :)

Kramar

frida

03 Jun 2009 20:32

Oj vilken fin och putande mage!!! =)

Kommentera

Publiceras ej