Jag är med och tävlar hos Nelly om ett presentkort på 3000 kr. Jag kan tyvärr inte se alla regler men man ska tydligen ha minst 30 kommentarer i detta inlägg, så snälla, lämna ett litet spår eller två i kommentarsfältet så jag kan vara med och tävla!

Imorgon blir det skola mellan 10.30- ca 16 för min del och därefter måste vi fixa lite inför Max dagisstart på onsdag. Ska kolla att hans gummistövlar passar, köpa "vanliga" blöjor då dom helst inte vill ha up&go som vi normalt använder, kanske köpa en ryggsäck och nå fler mjukisbyxor att ha som extrakläder.

Sen ska jag köpa kräftor för på lördag är det dags för kräftskiva, ÄNTLIGEN! Som jag längtat efter att äta kräftor och nu blir det på lördag och det tar ju ett tag att tina så då ska jag passa på att handla imorgon när vi handlar resten :) Jag ÄLSKAR kräftor och skaldjur över huvudtaget :)


Vi har alltid köpt Pampers åt Max och det har alltid fungerat jättebra, vad köper ni för märke?

Jag är sugen på att par nya kilklackar till hösten, dessa från Nelly ligger bra till, eller skulle ni hellre köpa dom från Scorett? Jag kan då inte se någon större skillnad mer än priset!