NYA TYPSNITT: (till alla Windows-program man kan skriva)

Dom flesta typsnitt är i .zip-format när man laddat hem dom så det första man måste göra är att högerklicka på filen och välja "Extrahera alla".

När det är klart öppnar du den nya mappen och där ska en fil finnas som slutar på .ttf och det är den vi ska använda! Klipp ut (Ctrl + X) filen och kopiera (Ctrl + C) in den i: Den här datorn - C: - WINDOWS - Fonts


NYA PENSLAR TILL PHOTOSHOP:

♦ Först måste du hitta en sida där man kan ladda hem penslar, Brusheezy har en hel del t.ex. Sen kan det vara olika till olika versioner av Photoshop så ladda hem till den version du har. 

♦ Dom flestar är i .zip-format så även dessa måste man högerklicka på och välja "Extrahera alla" Öppna mappen och det ska finnas en fil som slutar på .abr. Klipp ut (Ctrl + X) filen och kopiera (Ctrl + C) in den i mappen Penslar som finns i Photoshopmappen beroende på vart man sparat den.

Hos mig är det: Den här datorn - C: - Program - Adobe - Photoshop - Penslar

♦ För att kunna använda penslarna sen så måste du öppna Photoshop, klicka på penseln och sen på på pilen breve penslarna


♦Klicka sen på pilen breve och välj "Läs in penslar" och så letar du reda på vad den nya penseln hette och trycker OK!


Nu finns dom inlästa och det är bara att använda dom!

2 kommentarer

Anonym

09 Jan 2010 18:37

Vad tråkigt =( Men jag har hört av flera att är dålig service och så på Barnens Hus. Sist jag var där var det en äldre kvinna som var hur snäll och trevlig som hellst, hon hade nyss börjat och kom från Babyproffsen. Så du kan ju prova dom också =)

Fia

09 Jan 2010 18:37

Det var jag som skrev =)

Kommentera

Publiceras ej