Såg att Sofie skrivit upp lite vad hennes son W kan så jag tänkte göra desamma om Max så man kan spara o se tillbaka framöver :)

Humör - Max är nästan alltid glad. Men han kan få ett jäkla humör när han inte får som han vill och då skriker och grinar han, slänger sig på golvet som en trotsig 3-åring och är inte alls glad. Men oftast jätteglad och jättesnäll!

Dagis - Dagis har gått bra sen start, aldrig några problem mer än att när man ska hämta honom så vill han gärna stanna kvar. Vi va på samtal igår och fick höra att han är alltid glad och visar jättebra vad han vill göra och om han är missnöjd med något. Dom tycker att han är mycket charmig och ett exemplariskt barn. Han har en grym motorik, hoppar, studsar och flänger runt. Vill gärna ha uppmärksamhet och han tar plats så han får uppmärksamheten. Han tittar gärna på vad de äldre barnen gör och vill göra samma sak! När man hämtar honom så kör han nån slags uppvisning som går ut på en massa hopp och snurrar och springa runt o visa allt han kan.

Hälsa - Han har nästan aldrig varit sjuk, haft feber två gånger tror jag, och då va det på en kväll sen dagen efter va de full fart igen. Lite snorig har han varit men jag kan nog räkna gångerna på en hand. Klarat sig väldigt bra, aldrig behövt åka till sjukhus med honom. Han har 6 tänder, fyra nere och två uppe.

Mat - Han vill helst dricka som vi vuxna gör, ingen pip men ibland glömmer han bort att man inte kan vicka på dom. Han äter halvbra, på dagis går det bra men hemma kan det ofta vara mycket kladd men han ÄLSKAR grönsaker och frukt! Man får slita honom ifrån det!

Språk - Han pratar inte så mycket än, men de är på god väg. Han säger ju mamma o pappa på sitt vis, några ord är hejdå (heddaa), tack (ack), bil (biii) macka (macka eller acka), kaka (aka, kaka eller koka), ljus (duuus men idag sa han faktiskt ljus).

Intressen - Han är inte ett dugg intresserad av tv:n och det är ju bara bra men börjar intressera sig för böcker, han kan komma o backa ner i knät på en med en bok men han har inte tid o sitta stilla så länge. Han leker gärna med sina bilar eller duplo. Just nu har han blivit tokig i värmeljus, vet vart dom finns, vill att man ska tända sen kan han stirra på dom i evigheter och vi tycker inte alltid att det är lika roligt. Han är gärna med i köket och lagar mat, står brevid och "hjälper till" så gott han kan och annars så rensar han lådor på bestick eller bänkskivan på allt som finns där :) Han älskar att åka pulka och vara ute i snön!



6 kommentarer

mormor

24 Nov 2010 23:58

Gullplutten!

Anne & Jenni

25 Nov 2010 08:50

dom kommer nog ut idag redan, checka sidan lite då o då eftersom vi fota dom igår ;)

Anne & Jenni

25 Nov 2010 08:53

Ang skorna så vet jag faktiskt itne eftersom vi har dom första Dolores och våra har hållt hur bra som helst, tror bara vissa har otur, men jag hoppas ju på att dom nya ska ha bättre kvalité eftersom dom första va sämre :/

Anonym

25 Nov 2010 10:42

hihi, tack! Nej just denna gjorde jag bara på måfå.. men brukar ta bakplåtspapper och rita av och klippa ur men det är lite långtänkt :)

Linda

25 Nov 2010 10:43

hihi det inlägget var ifrån mig hihi

Karin

25 Nov 2010 18:55

Hej. Tänkte bara tala om att vi kommer få in billiga barn kök på jobbet nästa vecka.. 299kr tror jag dom kostade.. Fast dom är ju inte lika fina som ikea köken såklart.. Fanns snickar bänk oxå.. (: du får kika i reklamen eller på hemsidan..

Kommentera

Publiceras ej