Bild från mammas facebook

Jobbar hemma idag till kl 11,30 då ska jag in till skolan för redovisning av ett grupparbete vi gjort. Imorgon har vi bara en kort föreläsning på förmiddagen och det känns jättetråkigt att åka 5 mil för knappt två timmar.

Men nu först ska jag ta en dusch!

Igår kväll tog vi en promenad med nya (begagnade) vagnen när Max skulle sova och den är klart värd pengarna så nu står den på dagis som sovvagn. Så är någon intresserad av en Brio Sing - 10 så har vi en röd/svart här hemma som inte är mycket använd!

Idag slutade jag före 14 för vi har ett grupparbete som vi kan bestämma över själva och då ville vi sluta tidigare idag! Dagen och kvällar har vi först tillbringat hos Peters mormor med gott fika och sen följde hon med oss till Peters kusin som fyllde år och också bjöd på tårta och fika! Dessutom kom vi därifrån med två proppade kassar med kläder och skor - overall, flera jackor, flera stövlar, kängor, adidas-skor och massa tröjor och byxor i storlekarna 86-98! Jättetack för det!!

Nu är det dags att göra två sallader så vi har matlåda tills imorgon sen ska vi sova..
jag kör alltid på sallad för då slipper man köa till micron med alla andra studenter som också vill värma sin mat! Sen är det ju enkelt, gott och nyttigt oxå!Skulle vilja ha ett par kilklackar nu i höst/vinter och dessa från Deichmann kan vara bra kandidater :)
Helst vill jag ha ett par svarta men dessa kostar ca 273:- svenska kronor.