Igår kom jag oxå på att jag skulle sätta upp ett snöre i Max rum - att hänga alla hans teckningar på. Han har blivit en hejare på att rita och att bara ha teckningarna i en låda är ju inge roligt! Men han gillade inte min ide ;)

Jag: Titta, nu kan vi sätta upp alla dina teckningar här!
Max: Nääee..
Jag: Jo, det kan vi visst, titta här, nu hänger vi upp dom här två!
Max: Nej, inte fint mamma! Ta bort dom!

Förövrigt så ser man mitt finger i bilden, inte lärt mig att kameran sitter så nära kanten på Iphonen.
Dessutom tycker jag att det blir askassa bilder?? Det ska ju iaf vara 5mpix o de hade jag på min gamla med, men tycker de blev mycket bättre kvalitet!

För två jular sen fick jag den här dammsugaren av Peter i julklapp. Sen tappa vi bort laddaren, men Peter hitta den häromdagen. Perfekt att ta fram i köket när det blivit smuligt eller att ha i trappan. Dessutom mycket enkel att ta med sig en trappa upp till sovrummen! Man kan man oxå plocka bort mittendelen så får man en sån pytteliten dammsugare!
Vilken tur att vi hitta laddaren! Den är nu min bästa vän!Har ju suttit o kikat på olika alternativ på boots på nätet, och fastnade för de på Skopunkten. Men sen såg jag att Peters kusin skrivit om dessa från Ellos och med lite rabatter blev de inte alls dyra! Jag beställde först de svarta med 40% rabatt och sen ville jag även ha de gråbruna och även de fick jag 40% rabatt på!

De är jättesnygga och jag är jättenöjd! En billigare variant av Acnes Short Pistol..