Ni som varit i Sågmyra till Lager 157 vet kanske att det finns en inredningsaffär (Calimero) där brevid oxå. Jag tänkte tipsa om deras hemsida då dom har mycket snyggt och till bra priser! De ligger lägre i pris jämfört med andra webbshopar med samma utbud.
Lager 157 har ju oxå webbshop för er som inte visste!


Märken som Ib Laursen, Miljögården, Kids Concept, Presentverkstan, Different design m.fl.

Hörrni, ni är ju flera som har vita soffor o dessutom Ektorp-soffor precis som vi.. !
Hur ofta tvättar ni och hur gör ni?

När jag skulle tvätta våran första gången så hade den blivit mörk där man sitter av jeans o sånt, slängde in med vitt tvättmedel o 60grader men ingen skillnad, tvättade igen med klorin på 60 grader och ingen skillnad. Provade att spruta på vanish o då försvann allt utom en fläck som syns lite svagt. Däremot va de skitsvårt att få dom på kuddarna igen, kuddarna blev som bananer och tyget borde ju inte krympa när de står att man kan tvätta i 60grader.
Det är ju inte bara där man sitter de blir missfärgat utan även på armstöd där de blir dammigt o man sitter med armarna. Dessutom tömde jag nog halva vanishflaskan på bara 6 en soffa.

Så, hur gör ni för att soffan ska hålla sig ren o vit och inte krympa?
Funkar de kanske med vanish tvättmedel? Mitt va slut så kunde inte prova det!


Igår tog vi skotern och åkte runt i Årsunda, först en tur med Max där de gick sakta o säkert sen åkte jag och Peter en egen vända där jag körde mycket själv - de va typ 10-12 år sen sist men de va riktigt kul!