Ni som varit i Sågmyra till Lager 157 vet kanske att det finns en inredningsaffär (Calimero) där brevid oxå. Jag tänkte tipsa om deras hemsida då dom har mycket snyggt och till bra priser! De ligger lägre i pris jämfört med andra webbshopar med samma utbud.
Lager 157 har ju oxå webbshop för er som inte visste!


Märken som Ib Laursen, Miljögården, Kids Concept, Presentverkstan, Different design m.fl.

5 kommentarer

My Beauty Secrets

30 Jan 2011 22:38

vad glad kag blir ! visst är den där handkrämen bra från yves rocher :) jag har en ligger i min väska hela tiden, den är superbra. jag önskar också jag slapp smörja in kroppen men fan den är som en sandöken nu :P

My Beauty Secrets

30 Jan 2011 22:38

jag älskar den där butiken ! hade ingen aning om att d ehade en webbshop, tack för tipset :)

Therese - Sockenvägens Söta

31 Jan 2011 07:38

Tack för det tipset!

d e s s l i k e s . c o m | High heels gives you a better view.

31 Jan 2011 22:25

Jaa men precis så tänkte jag med! Alla de där sakerna är väl egentligen sånna :P Visst glasögonen köper jag inte, men tyckte de var fina i kollaget haha ;P Sen mascaran kan man väl köpa när man väl ska köpa en ny sån.



Så det är väl mest wonderbran & acne plånboken egentligen, men just bhn har man ju inte provat ut exakt storlek sen ska ju jag förmodligen fixa till hängtissarna iår så då känns en sån dyrt bh rätt onödigt om det ändå blir fel storlek sen haha :P Så himla svårt!

Ylva

01 Feb 2011 13:09

Hej! du som har lite koll på det här med att göra ett eget schema för förskolan, hur gör man det? jag hittar inte :p man ska logga in med e-leg nånstans?

Kommentera

Publiceras ej