Idag är det molnigt och regnväder.. lite åska hör vi oxå. Inatt har det tydligen skallrat i rutorna men varken jag, Peter eller Max har märkt nått! Skulle komma regn flera dagar nu enligt väderprognoserna men jag hoppas det ändrar sig!
Blir mycket shopping om det ska fortsätta så här :)Tänkte bara tipsa om att Veckorevyn har ett jättebra erbjudande just nu, 5 nr + 2 biobiljetter för bara 98:-, det är ju inte ens vad två biljetter kostar på bion!

Klicka på bilden för att skaffa en prenumeration!

Vi kom hem för ca 30 min sen från Old Town, ett mysigt uppbyggt ställe med både barnkaruseller och värre åk och små butiker, jättemysigt tyckte jag! Speciellt när det blev mörkt och alla lampor i olika färger lyste upp. Vi köpte ett häfte med 15 kuponger och jag och Sofie utnyttjade 4 på en "virvelvindliknande" sak annars va det Max som åkte resten, och hans karuseller kosta bara 1 kupong/åk så han åkte 11 gånger. Flygplan i luften, bilar, hästar och en jättelång rutchkana och han va supernöjd! Blev en sen kväll, han somna 22.45 i bilen och nu är klockan snart midnatt här. Alla har lagt sig och jag ligger med datorn i knät och tänkte titta på veckans DH som jag missade! Får se om jag håller mig vaken!

Update: Kan man inte se avsnitten gratis längre på 5ans hemsida??