Med risk för mycket text så varnar jag redan nu, men jag har blivit galen av att välja tapeter! :P

Vi va ut o leta vita tapeter förra helgen till vardagsrummet. Började på Lindbergs färg där vi har 30% rabatt, men den vita de la fram tyckte jag såg gul ut jämfört med ett vanligt vitt papper så nej, det blev inget. Vi tittade på Rusta och hittade en riktigt vit tapet som vi köpte. Vi försökte tapetsera, men de blev både snett o knöligt så vi la ner.

Men samtidigt insåg jag att fönster, lister och alla våra vita möbler ser gula ut jämfört med tapeten för den är så fruktansvärt vit. Så jag började vela om jag verkligen ville ha den här tapeten eller inte. Måla går inte, då det bara är gipsväggar för tapeten vi rev ner var den första de satt upp här inne.

Igår va vi hem till våra grannar (Peters bror + tjej) och tittade i deras vita vardagsrum, deras tapet va ju mer åt det gula hållet än den vi köpt men rummet ser ju vitt ut så vi bestämde oss för att hitta en tapet i den färgen. Peter kollade idag igen på Lindbergs, på den vi tyckte va för gul förut. Men jämfört med grannarnas tapet som helt plötsligt såg lite grön ut så såg den lite ljusare ut. Så nu har vi beställt 8 rullar av den - alltså den första vi tittade på!

Jaja, läste ni enda hit så var ni ju riktigt duktiga! Hur som helst, så finns det mängder av vita färger och efter detta har jag blivit helt skadad (mer än innan) av allt vitt :D

Enligt Peter är de den på dessa väggar, men den ser ju rosa ut? Åh herregud, nu fick jag ont i magen igen!!!

Just nu kostar denna Årstids-lampa från IKEA 99:- istället för 199:-. Jag tänkte försöka knipa åtminstonde en imorgon. Priset gäller veckan ut (kanske bara i Gävle?), om de inte säljer slut innan. 

                                       ÅRSTID Bordslampa, förnicklad, vit Höjd: 56 cm Fotdiameter: 15 cm Skärmdiameter: 22 cm Sladdlängd: 2.0 m

Har precis gjort en beställning hos Ellos, med flera julklappar till Maxen. Handlar man för över 1000:- så får man 500:- rabatt (kod: 241605) , eller handla över 600:- och få 300:- rabatt (kod: 241601)!
Det innebär att man får halva priset på allt, och det bästa är att det gäller alla varumärken, möbler och allting.
Dock inte redan rabattaderade priser.


Jag fick betala totalt 549:- och då kostade en julklapp egentligen 399:-. MKT BRA!