I förrgår bestämde jag och Sofie att vi ska till Ullared här igen innan jul (självklart! :P). Så nu har vi bokat en stuga hos Ullaredparadise (kan rekommenderas!) mellan 19-20 november. Stugan rymmer 6 pers och vi är bara 3 än så länge, men Peter kunde väl tänka sig att följa med om vi fick barnvakt och jag vet inte om svärmor är sugen kanske? :) Annars blir det inte så dyrt även om vi bara blir 3 st !

Så nu har jag börjat skriva lista, kommer väl på mer efter vi flyttat (bara 3 veckor kvar!) som behövs i huset. Och så tänkte jag köpa alla julklappar, eller så mycket jag kan i alla fall, så måste börja klura ut en lista för det med!

Här ekar det tomt..

I helgen hade vi barnvakt från lördag-söndag (andra helgen i rad, bortskämda? :P) så vi gick på bio. Jägarna 2, de va rätt lång och hade den varit en kvart till hade jag inte orkat sitta, hade så ont i rygg o rumpa när vi va färdiga. Men bra va den!

På söndagen va jag på två loppisar med Johanna och sen åkte jag till Hagsta där Peter va med i en 5-kamp i olika biltävlingar, men de va nästna slut när jag kom så blev inte kvar så länge! Hämtade hem Max och så va vi till Peters bror och åt pizza med dom!

Igår började min tre veckors praktik, så nu är jag borta 7tim/dag under vardagarna men det är roligt på förskolan jag är på och jag trivs bra! Har en hel del uppgifter vi ska göra så ska förska gå igenom och planera lite nu innan jag börjar 9.45 idag!

Perfekt om man inte köpt vinterkläder och vinterskor än, så passa på att beställa före måndag!
Har man dessutom en Stadiumbutik i närheten så kan man hämta varorna där och då är det gratis frakt! :)

[Klicka på bilden för att komma till butiken]