Beställde dessa byxor från Rutstore i förrgår och idag låg de i brevlådan! De är från Serious Sally och är snarlika Dr Denims populära Kissy-jeans och dessa är oxå jättestretchiga och med bakfickor och "fejkframfickor". Nu har jag bara testat de idag men än så länge är jag nöjd! Kostar endast 299:- och jag köpte dom HÄR, ska finnas med hög midja oxå men de fanns inga i min storlek!
 
Dåliga bilder men så här ser de ungefär ut :)
 
 
 
Skickade in en bild på vagnen och så blev vi med på Gekås-bloggen :)
 
För 3,5 vecka sedan startade både jag och Peter våra viktnedgångar!
 
Vi har börjat motionerat (jag kör mitt löpschema + promenader) och äter mindre portioner och inget gotta på kvällar och helger. Det har funkat jättebra och vi har haft - på vågen varje vecka hittils.
Vi tävlar lite mot varandra, vem som går ner mest procentuellt - men priset är inte riktigt bestämt än(?) Det ska ju vara något man verkligen vill ha :)
 
Vecka 1: -1,8kg
Vecka 2: -0,8kg
Vecka 3: -0,4kg
 
Jag vill egentligen säga att jag inte riktigt tycker att detta stämmer, för jag har fuskvägt mig innan de senaste två helgerna och då har jag vägt nästan 1kg mindre och de senaste två helgerna har det blivit en del godsaker (kalas, bröllopsfest, alkohol, tårta m.m) så på måndagmorgon har man gått upp lite under helgen. Dessutom så vägde jag 0,6kg mindre i måndagskväll innan jag la mig än på morgonen så denna helg tänker jag inte fuska och hoppas på ett rätt stort - på måndag.
 
Är det bättre att väga sig en annan dag? Innan helgen eller kanske tisdagmorgon?
Eller blir det bara som ett fusk? :P
 
Det går ju neråt i alla fall och jag har snart nått mitt första delmål, inskrivningsvikten tidigt i graviditeten. Innan helgen hade jag 1 hekto kvar men efter helgen lite mer ;D