Blev intresserad av att börja med detta löpprogram tidigare men det blev aldrig av, sen var jag gravid och kunde inte, men NU har jag kört igång! Tanken med detta "färdiga program" är att man efter 12 veckor kan springa 5km (eller 30 min) utan problem! Jag har ju haft lite "springperioder" tidigare men då har jag sprungit drygt 4km och hållt på dö av andnöd, så tanken är att detta ska hjälpa mig jobba upp till en bra kondition :)
 
Man gör 3 pass/vecka och jag har avklarat de första 3 nu, och idag avslutade jag med 3 plankan i 45s åt gången när jag kom hem! Man springer och går i intervaller som ökas på varje vecka och det är roligare när det är intervaller och inte bara att "köra på"!
 
Veckopassen hittar ni HÄR, förut kunde man inte se utan att logga in men nu såg jag, annars finns det HÄR oxå!
 
.. för i år, men inte för mig, men för Max och Peter :) Jag hade inte ens badkläder med mig, har ingen överdel som pasar och trodde de skulle va kallt, men gick i med Max för att kasta boll och vek upp shortsen, men jag blev blöt upp på rumpan endå, och faktiskt så va de ljummet och skönt så jag hoppas det blir fler baddagar i sommar, nu ser det ut som att det tänker bli regn ett par dagar framöver!
 
Försökte knäppa lite kort, vill sätta upp massa kort hemma, vi har ju ingenting på väggarna, haha, inte mycket som är gjort här sen vi flytta in, snart för 1 år sen :( Men lite foton och ramar ska jag skaffa!
 
 
 
Idag är Peter på svensexa för en kompis så jag har varit själv med kidsen.. fram till kvällen va de finväder och mycket varmt så jag fyllde poolen åt Max och alla va nöjda och glada! Efter lite pannkakslunch på altan tog vi en tur till mamma för att kolla om det fanns nå hallon och det gjorde vi så vi plocka nästan 2 L, svårt när Max åt ur burken hela tiden ;D Ska köpa egna plantor så vi får egna nästa sommar för satan så gott de är :)
 
Nu ska jag starta en film, aningens senare än tänkt men Max vakna och skrek och gorma i en timme innnan han slocka i ett ljust gästrum och Tilde somnar och vaknar hela tiden, men hon är iaf snäll så hon får väl se film hon med :) Hon har fått sitt kvällsmål iaf så nu är hon nöjd tills imorgon bitti :)
 
 
Denna blir det!