När Max va utomlands i mars så målade jag om vårat badrum, sen skulle det upp en hylla men det dröjde enda tills förra veckan! Haha!
Och nu när jag tänkte visa så hittar jag inte förebilderna, här är en liten sneak på hyllan i alla fall! 
Den här veckan är det sportlov!
Max är ledig eftersom Peter jobbar eftermiddag och vi brukar ha honom den "allmänna tiden" då istället för att han ska gå nmellan 13.30-15.30 och jag ändå är hemma med Tilde. Den tiden är hon oftast vaken och jag får inget plugg gjort i alla fall.
 
Min kurs jag läser har alltid examinationsvecka (jag ska skriva klart och lämna in arbeten) var 5e vecka, precis på Peters Em-veckor, ganska typiskt då jag behöver mycket tid men jag får iaf lite tid tis-torsförmiddagar när Max kan va på dagis - förutom denna vecka då!
 
Har inlämning senast söndag men med mammas barnvaktshjälp i helgen så har jag nu blivit färdig och tar med till skolan imorgon och lämnar in - fruktansvärt skönt!
 
Så då kan jag och ungarna ha lov hela veckan med gott samvete!
 
 
Bjuder på en bild på en murgröna jag köpte på IKEA för 25:- och så trädde jag den runt ett hjärta jag gjorde av ståltråd.Sen att krukan inte passar va en annan sak ;D

Dags att städa idag!

Fy hur det ser ut här hemma! Vi har ju installerat kamin så det sr varit dammigt efter sågning, kartonger och plast överallt så städningen har inte känts aktuell men nu börjar kaminen bli färdig så idag ska det städas!


Så här ser tex vedspisen ut i köket? Våran avställningsplats för allt man inte vet vart man ska lägga, fy faaan..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/198446/images/2012/pic_508a72f6e087c33767dc8cfd.jpg" class="image">