Nu när det ska börjas ätas och sovas och hålla lite mer rutiner blir man lite fundersam, hur ska man göra osv? Kommer inte ihåg hur de va med Max riktigt men vet att han vid 6 månader åt lunch på dagarna, banan som efterrätt och drack vatten ur pipmugg och jag ammade bara nattetid, innan han blev 7 månader sluta han äta på natten oxå och åt gröt på kvällarna!
 
Så för min egen skull (och om ni är intresserad) så såg en dag med Tilde ut så här fram tills för ca en vecka sen:
 
 
♥ Vaknar runt 7, när vi och Max vaknar
♥ Sitter med oss vid frukost
♥ Får en flaska ersättning vid 8,30 - 9
♥ Sover ute i vagnen från 10-11 till ca 12-13
♥ Matdags igen, oftast ammar jag om jag är hemma
♥ Flaskdags vid 14-15 tiden
♥ Sover nån gång vid 15-16 lite olika långt, men får helst inte sova efter 17
♥ Ammas igen när hon vaknat
♥ Runt 19 blir det nattflaskan och oftast somnar hon då
 
Detta har faktiskt fiunkat bra, sen blir det ju lite olika om man tex. åker bil och hon råkar somna osv, men ungefär så har det sett ut!
 
De senaste dagarna så har vi lagt till gröt på frukost (inte full portion) och frukt som mellis på eftermiddagen! Dessutom får hon smaka mat av oss när vi äter om det är nått hon kan äta och hon äter oftast med god aptit! Små brödbitar älskar hoN :)

Min tanke är att kunna ta bort 9-flaskan när hon börjar äta mer gröt och bli mätt på den, och sen även lika till kvällen, gröt istället för flaska men vi hinner :)
 

1 kommentarer

Sanna

26 Oct 2012 10:51

Svårt när man inte ser själv hur det ser ut. Men kan det vita där under vara själva mattlimmet då kanske? Och det som du lyckats skrapa bort är undersidan av mattan som har delat sig liksom en strukturtapet?

Kommentera

Publiceras ej