Via Lekmer fick jag en rabatt på en månad gratis abonnemang hos Viaplay
där man kan streama tv-serier och film direkt till dator, tv, mobil osv. Jag har inte provat förut och kan ej säga några egna åsikter men kampanjen går ut idag så vi tänkte prova! Avslutar man innan gratismånaden är slut så kommer ingen kostnad dras, annars kommer det börja dras 79:-/mån för att fortsätta använda! Men för 79:-/mån om man kan se hur mkt film och serier som helst så låter ju inte det heller dyrt, som 2-3 hyrfilmer på Ica :)
 
Så in och testa vettja - koden är bara giltig idag!
 
Det var dags att fylla på lite i sminkväskan, några nya saker att prova på och några som jag använder som snart är slut! Allt från ELF, där jag dessutom fick 48% rabatt på allt, så allt detta blev under 200kr.
 
 
 
Igår när det var dags att sova på em för Tilde så gick jag ut med henne i vagnen och tog Max med mig, han ville gå till vattentornet så det gjorde vi. Tilde somna rätt snabbt och jag släpade upp vagnen i oplogad backe för att komma till vattentornet, för att vara där ca 1 minut sen skulle vi gå ner igen.
 
Tilde fick stå ute och sova medans jag och Max roade oss med annat, först åkte vi spark, sen hämtade vi boben och jag drog honom fram och tillbaka på gatan, sladdade, körde in i snöhögar osv. Sen avslutade vi med att göra en snögubbe och en snölykta! Vi var ute drygt en timme innan Tilde vakna och det var dags för middagsfix!
 
Skönt att få "egentid" med bara Max ibland, och utomhus går det bättre att leka, förutom att jag sa åt honom 235016394ggr att INTE äta snö! Men förutom det var vi rätt sams, tills vi kom innanför dörren, då börja det direkt med tjat och gnat.. himla tråkigt.
 
Lite taskiga mobilbilder