I USA kallas denna fredag för "Black Friday" för det är idag som julshoppingen sätter igång ordentligt där.
Här i Sverige har vissa butiker även hakat på detta och har idag och i helgen bra erbjudanden!
 
Här är några:
 
Kappahl ger sina medlemmar (gratis att bli!) 30% på HELA köpet under helgen, gäller bara i butiker.
 
LaRedoute ger 500kr i rabatt om man handlar för minst 1000, ange kod: 322977 i kassan
 
Lekmer har bara idag (fredag) 50% rabtt på 50 utvalda leksaker/produkter. Dessa hittar man HÄR
Babyshop ger oxå just idag (fredag) 30% på ca 1500 utvalda klädesplagg, ange kod: JUL i kassan

Kidsbrandstore ger oxå idag 25% rabatt på allt på deras sida, gäller bara idag.
 
BIKBOK har 30% rabatt på alla klänningar i deras webshop under hela helgen.*

Ellos erbjuder 25% rabatt på hela beställningar (förutom varor med "ej rabatt"-symbolen) med kod: 285747
 
CDON har utvalda produkter som just idag är nersatta, fri frakt över 100kr. HÄR är produkterna!
 
Happy shopping! Själv ska jag handla i Uppsala/Sthlm i helgen :)
Många webshopar har dessutom fri frakt nu under december månad!
 
 
 
 
Har hunnit städa undan lite idag, mest köket och tagit fram nån julstjärna och nån ljusslinga o sådär. Vi är ju inte hemma i helgen så lär tjuvstarta redan nu, men om man kollar på andra jag sett så är jag nästan sen med mina saker :) Såg att nån tagit fram julgranen redan och alla tomtar osv, men det väntar jag ett tag med! 
 
När jag hämtade barnen öppnade jag som vanligt dörren åt Max (han sitter i fram på den bilen) och sen Tildes dörr i bak, lyfte in henne och han börjar grina, frågar va de är samtidigt som jag försöker spänna fast Tilde, han fortsätter grina och när jag vänder mig om står han och kan inte prata, då hade jag klämt hans finger när jag öppnade Tildes dörr, så hans ena finger var alldeles platt och han grina och grina. Så jag gasa hem snabbt, ringde Peter som kom ut och hämta Max för att kyla fingret! Man vet ju själv hur jäkla ont det gör.. Stackars, men det blev bra snabbt ialla fall och ingen större skada skedd!
 
Jag tog fram pepparkakshuset med diverse tillbehör som vi pysslade med för att han skulle bli på bra humör, men det slank mest ner lite godisar, och Tilde förstod absolut inte varför vi skulle ha dom på ett hus av pepparkaka och man fick inte röra det alls. Senare stog hon och grina och peka, hon vill ju äta, stackarn förstår inte :P Inte lätt att va liten! "När tomten kommit får du smaka" säger jag, haha, som om hon förstår det? :P

I alla fall så blev det ett färdigt pepparkakshus till slut! I år köpte jag ett på IKEA, det är lite mindre än det från "Annas"! Max bestämde smarties på ena sidan och minimashmallows på andra sidan!
 
 
 
  
Vecka 48 har precis startat! :D
  • Plocket fortsätter här hemma, vill inte plocka fram "adventslådan" förrens de är städat och ordentligt!

  • Rensat bland leksaker och barnkläder, fått lite sålt och har lite som jag ska lägga på Tradera imorgon.

  • På torsdag ska vi till Årsunda och titta på ett hus, mest för skoj skull, från början kändes de mer intressant, men tänker man efter mer så är de lite saker som inte passar oss eller som känns drygt :P

  • Max gympa är inställd denna vecka, och nästa gång är sista gången.. men han frågade om vi kunde äta pannkaka ändå som alltid efter gympan, så vi får kanske köra lite egen gympa hemma med pannkakor efteråt :P

  • På fredag tar jag och Peter en barnfri tripp, inget bokat än, men lutar åt huvudstaden. Bo på hotell 2 nätter, strosa runt och äta gott, eller bara slappa på hotellet. Inget riktigt planerat än!
    Har ni tips på vad vi kan göra?

  • Nu har vi fått belysning i badrummet, spottarna är inte klara än och inte golvvärmen men det är belysning i spegelskåpet så nu ser vi nått där inne iaf, även tvättstugan har fått sin belysning!

  • Vill hinna med lite pyssel och ev lite bakning med kidsen, kanske främst Max den här veckan oxå!