När vi va i Ullared sist gick jag ju miste om förvaringsburkar med moln på, men när jag va på IKEA före jul så köpte jag nå rödgröna förvaringsburkar där som jag tänkte måla om. Max sprayade jag för längesen och de blev svarta båda två och idag tog jag tag i Tildes. Blandade vanlig vit väggfärg med lite röd hobbyfärg så gjorde jag två olika rosa nyanser, den mörkaste såg så ljus ut i burken men nu efteråt tycker jag att den blev snäppet för mörk, men betydligt snyggare än från början i alla fall! Så enkelt tips, köp billiga askar och måla själv :)

Så här såg dom ut från början!
 
 
 
Varit hemma från jobbet idag, slappat i soffan mest bara och ätit massa apelsin och citron för att bli ordentligt frisk. Just nu känner jag mig faktiskt nästan helt tiptop, så jag hoppas det håller i sig nu! Hittade dessa söta väskor i alla fall medans jag surfade runt och blev så sugen på en varsin åt ungarna tills vi ska till Teneriffa.
 
Frågade när de kom hem och Max ville gärna ha ett bi och Tilde har en sån här liten nyckelpigaväska redan så den här skulle ju passa bra åt henne! Då skulle de kunna vara våra handbagage med deras kritor, papper, leksaker osv! 
 
Finns hos Lekmer för 599:- men går att köpa fina kopior från Kina MKT billigare, så isåfall köper jag en sån!
Vattenflaskorna finns oxå hos Lekmer för 99:- men från Kina för ca halva priset.
 
 
 
 
 
Ett suuuuperbra tips kommer här! Jättefint namnhalsband i äkta silver kan bli ditt för bara 129:-

På Groupon kan man idag till kl 23.59 köpa denna deal.
Man får alltså ett namnshalsband i äkta silver för med valfritt namn, eller så kan man köpa vå stycken för 199:-, ord pris är 571:-/st.
Jag och Veronica har precis köpt ett varsitt åt våra döttrar! 
Jag har beställt koder och använt från den här sidan förut och kan verkligen rekommendera dom, de har jättefina smycken som egentligen kostar öer 50pund/styck så detta är jättebra pris! 

Så passa på, kanske någon fyller år snart eller så vill du kanske ha ett eget med ditt egna namn!

Klicka på bilden för att komma till dealen!