Här flyter dagarna på.. i torsdags tapetserade jag klart i den lilla hallen uppe medans barnen var på dagis och igår spenderade vi förmiddagen på Öppna förskolan eftersom vi var lediga. På em kom Veronica, Martin och Tyra och umgicks med oss resten av dagen/kvällen. Grabbarna fick upp lite gipsskivor uppe i barnrummen och jag och Veronica skrev matlistor och handlingslistor för fjällendagarna! 

Idag spenderad vi 2 timmar i Högbo och pulkabacken på förmiddagen. Riktigt skönt att vara ute och vi var helt ensamma när vi kom dit innan 10 men sen började folk dyka upp efter 10 och framåt. Vi hade med oss korv och grillade men när vi skulle äta bröt Tilde ihop och bara grina grina grina, så till slut fick Peter ta na till bilen för o va lite snäll mot andra. Senaste veckan så har hon brytit ihop några gånger när vi äter, kan va minsta lilla grej som hon tycker blir fel och då skiter hon i allt och bara grinar. Så idag skippade hon totalt lunch, vad som startade vet jag inte, men hon bara grina tills hon somna i bilen, sen vakna hon och va precis som vanligt! De va lila tidigare i veckan, vägrade äta lunch o bara grina, somna i vagnen och vakna som den vanliga Tilde! Inte ska de väl va lätt att ha småbarn ;D 

På em nu var vi över till grannarna eftersom Sofie fyllde år igår, så vi fick gott fika och god marängtårta och barnen busade och härjade innan vi gick hem för lite mat, vi åt rester sen igår och barnen korv och makaroner :) Lyxig lördagsmiddag va? :P

Nu sitter vi i soffan och försöker ta de lugnt, men Tilde springer fram o tillbaka i soffan och har spritt ut sitt lördagsgodis i olika högar i soffan och Max är inne i nått barnprogram och faktiskt rätt lugn. Tidigare såg han helt färdig ut och verkade väldigt seg o loj, men det var nog bara pulkaåkningen som gjort honom trött för nu är han som vanligt!
 


 
 
Barnen ser på barnprogram på dator/tv och Peter har åkt till IKEA en sväng.. jag har städat undan middagen och tänt en brasa så det börjar bli lite varmt och skönt här i vardagsrummet!
 
Idag serverades Max "icke-favoriträtt" Lasagne här hemma, som tur var fanns det 3 pannkakor sen igår till honom men när Tilde insåg att Max inte skulle smaka så ville inte hon heller ha.. suuuck. Så de åt 1,5 pannkaka var och lite grönsaker! Om denna mattrots kunde ge sig på Max, han äter bannemig ingenting om det inte är torr pasta eller torrt ris typ och allt oftare påverkas Tilde och skippar maten hon med!

När barnen sover ska vi nog se klart sista 3 avsnitten på säsong 1 av Bron. Efter första avsnittet tyckte jag "lite sådär", men efter 2 avsnitt blev det spännande och efter tredje var det svårt att titta, så i förrgår såg vi 2 på rad och igår 3 på rad :P

 
Jag försöker tapetsera lite här hemma medans barnen är på dagis, men det går sådär.. Hade köpt vita billiga tapeter på Rusta som va tänkt till barnens rum, men sen insåg jag att de inte skulle räcka och så är det papperstapeter som man limmar på baksidan, så det tar lite längre tid än sånna man limmar på väggen!
 
Nu har jag blrjat sätta de i den lilla hallen uppe, men de visade sig att de är ljust ljust gråa istället för helvita som jag trodde, men de får väl vara så där då :) Inte mkt vägg, men det tar tid att få rakt, skära osv.. nu väntar jag på att lite spackel i nått hål ska orka så jag kan fortsätta. Hade visst missat lite :)

  Intar lite lunch i soffan istället som består av avokado, tomat och så salladskrydda, salt och örtsalt! MUMS!
Äter jag nästan varje dag jag är hemma själv :D