Idag har vi bara varit hemma, fixat lite med lister, målat tak i trappen, slipat lite mer i trappen och nu på kvällen provmålade jag ett trappsteg med grundfärg och det kan nog bli bra faktiskt!
Dags o lägga i en högre växel. Men denna vecka är ganska fullproppad ändå...
 
....jag jobbar ju hela veckan först, på lördag fyller Peter 30 och vi ska ha folk på lunch/fika först, sen ska Max på kalas mellan 14-16 och 18,30 har vi bjudit in till grillfest här hemma.
På torsdagen ska jag fixa mina fransar halva kvällen och fredagen lär väl gå åt till att sätta upp partytältet. Sen ska det handlas grejer, beställas mat, handlas mat till festen, planera klart lekar osv, så denna vecka kommer bli tuff tror jag! :D
 
 Knackade på en tjej som ville sälja mumsmums så dom kunde åka på språkresa till London, jag kunde ju inte tacka nej åt detta haha :P


Jag hoppas detta blir bra med två lager täckfärg sen :D

 
Fredagen bjöd på jobb till ca 13.30 sen hämtade jag barnen som fick sitt efterlängtade sommarlov, även om Max sa att ha kommer sakna allihopa, men vi kan ju ringa till dom och träffa dom ändå kom vi fram till så det gick bra ändå. Vi släpade med allt från deras hyllor hem för tvätt under sommaren så det blev fullpackat i bilen hem! Jag har en vecka kvar, sen får jag oxå ha semester med familjen!
 
Har blivit av en tradition att äta lite glassfika när man får sommarlov här hemma, så det blev glass med grädde, jordgubbar, strössel och chokladsås. Marängerna glömde jag lägga dit innan jag fota, haha! Men ungarna var nöjda i alla fall!

Till kvällen kom Tanja efter hon hade stängt på jobbet och så köpte vi sushi och gick till våran andra jobbarkompis Therese. Det blev mat och vin och cider innan vi vid 23 gick ner på stan i regnet för lite dans och mer dricka på Lobby. Riktigt kul hade vi, och när vi gick på toa och sen stog vi o prata då kom vakten o förklara att de va stängt o vi va sist kvar, haha :P Så då tog vi cyklarna hem i regnet igen! Bra kväll!
 
Somnade vid 3.30 så igår kom jag knappt ur sängen på morgonen men vid 9 gick jag ner och tog en alvedon och sen var jag rätt pigg. Em bjöd en sväng till IKEA och sen kom Veronica, Tyra o Martin och så grillade vi o käkade ihop. När barnen somnat försökte vi planera in nån semestertripp, men det finns fan inte en ledig stuga varken på Åland eller västkusten!! 
 


 


 
 
 
Först jobb som vanligt, men vi är mkt personal o mindre barn denna vecka så vi kan plocka lite komptimmar :)
Så gick hem lite tidigare och hämtade barnen kl 15. Precis när vi kom hem kom deras farmor och solen lyste faktikst och det var ritkigt varmt i solen så vi var ute och vid 16 började jag steka pannkakor som de skulle äta sen.
 
Kl 17 hade jag och Peter banktid, och vilken skillnad på bankman! Vi bytte nyss för vår förra vi hade var värdelös, han gjorde ingenting vi ville och verkade bara oseriös så nä vi sa att vi ville byta och vår nya kändes jättebra! Allt löste sig som vi ville på direkten! Vi blev klara på 35 minuter så då passade vi på att äta på stan, på ett ställe vi aldrig testat men som Peter hade hört har goda pizzor så han tog pizza och jag beställde först en ceasarsallad men då kom dom tillbaka o sa att de helst inte ville servera den för det var nått som saknades så jag valde en skaldjurssallad istället, men den var jättegod oxå så det spelade ingen roll! :D
 
Hemma igen fick barnen bada och duscha innan läggdags och nu är Peter i källaren och håller på med nå skit, och jag sitter på min stora röv i soffan :P Planerar lite för Peters firande nästa helg, kollar på eventuella presenter (vad ger man sin sambo i 30-årspresent??!) och så har jag beställt ett par skor.. haha :D