Frågade mamma tidigare idag om hon inte skulle låna våra små ligister över natten nån dag denna vecka innan hon drar ut på havet i tre veckor och då tyckte hon att idag passade bra! Så jag hämtade ungarna på dagis och åkte direkt dit för de hade ingen lust att åka hem och packa väska först utan de skulle jag åka hem och göra sen. När jag väl skulle hem och göra det skulle Tilde med så hon satt i bilen o prata med Peter medans jag kasta ihop de saker dom behövde i en väska och åkte tillbaka till mamma! Där skulle dom äta så jag åkte hem och sen har vi hållt på tills alldeles nyss med lister, dörrfoder, riva tapeter och slipa trappsteg så lite har vi fått gjort i alla fall! 

Nu är det sovdags och imorgon kan vi sova lite längre än vanligt eftersom barnen inte är hemma! Mamma lämnar dom till 9-9,30 typ istället för 7 om vi skulle lämnat dom! Skönt för oss alla! 

Fyra nedersta stegen på trappen är slipade och färdiga att provmålas. Det är inte helt slätt och fint men trappen är 98 år gammal och då får de va lite skavanker em allt lim är i alla fall borta så färgen ska kunna fästa. 

Lister är klara i Max rum, vårat rum och den nya lilla hallen så bara tildes rum kvar. Alla dörrfoder är oxå på plats!

 

3 kommentarer

Mormor

23 Jun 2014 23:16

Bra jobbat! Och barnen sover snällt. Än så länge i alla fall...

Mormor

23 Jun 2014 23:17

Bra jobbat! Och barnen sover snällt. Än så länge i alla fall...

Sandra - mamma till Alessandro

25 Jun 2014 13:56

Ojdå! Hoppas ni bara hade otur så inte alla är så! Vi beställde en adapter för 7kr till :) stor skillnad i pris ju, kostade typ 400kr på nån inredningssida. Har blivit lite tokig i ebay nu :) kram!

Kommentera

Publiceras ej