Vi var till Åland torsdag-söndag men det är första gången jag va där utan att bada. Kallt och mest regn, på kvällarna sken solen en stund men ingen värme :( har några bilder därifrån oxå men nu tar vi furuvik först :)

Vi kom fram en stund efter öppning och sen blev det en heldag! Började regna sista timmen men då minskade köerna så vi kunde åka massa karusell. Jag och Max hade åkband för Tilde var tvungen arr åka med en vuxen. Efter typ 7ggr i rad på bergodalbanan tröttna jag lite men vad gör man inte :) man får stå ut med knöliga ben och trånga platser :) ungarna älskade karuseller precis som förut! Nästa år får de dock åka en hel del utan vuxen så då ska jag titta på mer :) båda barnen somnade utmattads i bilen vid 19 så det var bara att flytta över dom till sängarna hemma!Men hej!! Bara 4 månader sen sist jag skrev 😬 jaja här har det hänt en hel del.. Men ska jag dra det lite snabbt så köpte vi hus i Årsunda redan i mitten av mars för att kunna börja rusta, så vi körde dubbelt boende ett tag men 1 juni skrev vi över vårt hus i Sandviken till nya ägarna så nu är vi riktiga Årsundabor! 
Vi trodde vi skulle klara av mer rust själv från början men tiden rann iväg och vi fick anlita hjälp!

Installerat bergvärme, gjort om ett badrum och gjort om hela köket hann vi med innan vi flytta in och sen dess har det stått ganska stilla. Mycket som är halvfärdigt och mycket som ska göras men man har ju jobb och barn oxå som ska skötas så det får ta sin tid :) 

Men NU har jag gått på semester! Jag har oxå skrivit på tillsvidareanställning för min förskollärarlegitimation dök upp i maj! 👍👍
Gick hem efter lunch i fredags och då var vi till Gysinge på ett brandbilsmuseum men det var bara skräp tyvärr.. Stannade på Lundgrens bageri i färnbo på vägen hem för fika och glass istället. Åt tacos här hemma med Veronica m familj till kvällen.
Lördagen började med fiske på förmiddagen, lite handling i Sandviken och en kaoslunch på McDonalds. Våra 3 ungar ihop är inte roliga när dom sätter igång med sina påhitt... 😬
På kvällen var vi hem till Veronica o åt plankstek och planerade vår Ålandsresor, sov kvar så vi kunde planera länge med lite vin :) 
Enkelt för på morgonen när vi vakna va det bara att gå hem o äta frukost 👍

Idag har vi haft en hemmadag, började med promenad med Veronica för lunch sen har vi röjt lite i källare o garage medans barnen såg lite tv. Sen grilla vi lunch, badade och va hemma.
Grillade hamburgare till middag och barnen fick ugnspannkaka, alla nöjda 👍

Nu sover barnen, de var vakna länge igår o va griniga o trötta idag på em/kväll så idag fick de lägga sig tidigare. 
Jag slappar i soffan men funderar om jag ska göra nån nytta istället 😀

Tänkte försöka blogga nu när man har
semester i alla fall! Får se hur det går! 

Några bilder bjuder jag på med!