Jahaja, Peter är fortfarande borta, kommer väl senare ikväll så jag och barnen har roat oss själva hemma idag. Tog det lugnt på förmiddagen, jag försökte plocka lite, så gott det går med 2 duracellkaniner som river fram grej efter grej :P Efter lunch fick Tilde sova och jag och Max tog varsin dusch och gjorde oss klar för kalas, sen gick vi över till grannarna med Tilde så fick hon leka lite med sin kusin medans jag och Max va på kalas i 2 timmar. Det var en flicka på dagis som fyllde 4 år som hade kalas i gympahallen med skumgrop, ringar i taket, balansgång m.m så det var riktigt roligt för barnen! Fika och fiskedamm oxå såklart! Max var nöjd när vi skulle hem!
 
Åkte hem och skulle göra mat, Max valde pannkaka, haha, kul lördagsmat men men, dom åt som hästar så det var väl bra! Efter maten satte jag dom i bilen för att åka till Ica och köpa godis åt mig själv, haha. Tilde fick russin och lite smarties och Max hade fått en påse i fiskdammen men han fick välja några sorter i lösgodiset oxå.
 
Nu ser jag sommarkrysset och är redan trött på godiset och har hur mycket som helst kvar! Tänkte vara nyttig direkt denna helg, men måste ju få äta godis en sista gång innan tävlingen ska ta fart ordentligt! I veckan måste jag träna och äta bra så vågen visar minus på fredag!
 
 
Några bilder från dagen
  
 
Finns det nått ätbart slinker det alltid ner i denna frökens mage, trots att hon åt 3-4 pannkakor hemma en kvart innan :D