Vi spenderade våran helg i Ullared!
Åkte ner efter lunch i fredags, sen tog det sin tid med matstopp osv, men kl 21 landade vi i huset (en stor villa på 140 kvadrat!) vi hade hyrt. På lördagen var jag och shoppade typ hela dagen och Peter och ungarna åkte på lekland och bowling.

Det var sjukt mkt folk på lördagen,
så jag hann inte kolla/handla nått tyckte jag, men ändå blev de nåra tusenlappar i kassan! Jag och svärmor köpte med oss pizza till resten på väg hem på lördagkvällen.
På söndagen skulle vi in en snabbsväng och kolla på ngåra sista saker och lämna tillbaka jeans som inte passade på Peter, och de va så lugnt där inne då (Peter tyckte dock att de va mkt ändå! :P) och vi hann handla de vi skulle jättensnabbt, så jag hade gärna viljat gå mer då och shoppat mer.

Hittade 2 overaller till Tilde som jag ville
(dock lite stora, men så får det va!), Max, jag och Peter fick lite nya kläder, åt Tilde fanns inget, hon fick strumpor, tights och nån pyjamas men den får hon i julklapp tror jag. Hittade lite lego och duplo och nå andra saker som blir julklappar oxå!
Sen var det allt mellan smink och saltopepparkvarn.. t.ex. luciaröttband, tärnljus, säteskydd till bilen m.m. Jag har svårt o räkna upp för de är mest "kraffs" som är bra att ha, som behövs men jag har inte så mkt sånt som jag är jättenöjd med, på Inredningsdelen hann jag inte gå alls nästan, bara snabbt på väg till kassan.

Dessa molnburkar hittade jag i svart i en korg med nå helt annat så jag visste inte priset men stoppade de i vagnen i alla fall, tänkte kolla efter rosa oxå och priset. Men hittade inga fler så jag la ur den och struntade i det. Sen såg jag i Gekås-bloggen att de skrivit om just dom den dagen och nån hade kommenterat att de kostade bara 39:- så på söndagen letade jag reda på rätt hylla men den va tom! Suck!
Ville ju ha varsina till ungarna.. så de va ju dumt att jag inte frågade pris på de svarta första dagen iaf :(


b2ap3_thumbnail_moln1_sep13.jpg