Peter har åkt till jobbet och jag sitter i soffan. Har målat naglarna inför morgondagens kräftskiva och så har jag blandat shots! Köpte i Gränna med hallonlakritssmak, så hällde bara i sprit så ska det stå ett dygn innan det är klart!
 
Jag gjorde i ordning skinkstek igårkväll, men den blev kokt för länge då jag skulle natta barnen innan den var klar men sen hade den stått för länge när dom somnat, sen slängde jag i lite katrinplommon som skulle bli lagom mjuka men glömde helt bort dom och de blev bara mos typ och såsen blev därför ganska mörk och med mycket smak av plommon. Men jag kokade nya plommon och morö tter idag tillsammans med potatisen och det blev jättegott ändå!
 
Barnen fick lite fredagsmys i soffan och så såg de filmen Turbo, tänk att vi lyckats se 3 filmer nu tror jag utan gnäll och Max sitter hyfsat still och är nöjd oxå :D Tilde är lite svårare men vi spelade lite memory istället innan det var dags att gå och sova.
 
Imorgon väntas som jag skrev igår, loppis och kräftskiva. Vet inte hur jag ska få ihop allt, Peter ska ju sova på fm så jag måste ta med ungarna o hur kul tror ni dom kommer tycka att det är att vara med mig på loppis..? Men vi är flera som ska sälja så förhoppningsvis kan jag åka ifrån lite till nån lekpark eller så, dessutom finns det lite olika aktiviteter runtomkring då det är Årsundadagen imorgon!
Sen måste man jag ju lösa lunchen oxå, finns lixom inget donken i närheten att åka till :P
 
Jaja, jag får fundera vidare imorgon! Det är mycket som ska med, lite loppisprylar, ungarnas väskor och kläder för övernattningen hos farmor och farfar, vagnen, mina kläder o tillbehör för kräftskiva osv.
 


"Lektanten" till kräftskivan har gett oss i uppdrag att ha så mycket av färgerna orange, gul, grön och röd på oss, med kläder osv. Det ska tydligen ge poäng men vi vet inte hur! Spännande!