Idag gjorde jag slag i saken och beställde en ny bilstol åt Max!
Det är snart dags för Tilde att byta och då får hon ta den Max haft, men den sitter han i nu fast med "vuxenbälte" så innan hon kan byta behöver han en ny.
Vi har alltid haft Britax och har spanat på denna stol, och den va nersatt hos Jollyroom till 649:- och igår köpte jag ett presentkort via Letsdeal för 250, men värdet va 500, så det blev alltså 250:- rabatt, så totalt 458:- så nu hoppas vi att denna blir bra för honom!
Den vänstra bilden är från Britax och den andra från Jollyroom och färgen heter Black Thunder (helsvart va slutsåld) så jag hoppas den är så svart som Britaxbilden, den andra ser lite lilaaktig ut!
 
Förresten, hur har ni era barn i bil?
 
När vi skulle få Tilde läste jag på NTF att ska två barn sitta bakåtvända på samma sida i bilen ska det största sitta fram, annars kan det barnet knäcka framstolen över det lilla barnet. Vet att många har tvärtom, minsta barnet fram och stort i bak, trots att båda är bakåtvända.. Så i början satt T bak med mig, sen blev det enklare att ha henne i fram när man är ensam så då fick M sätta sig bak, men då fick han vända sig framåt. Nu kommer Tilde fortsätta sitta i fram bakåtvänd och Max i bak framåtvänd, lite längre fram kanske de båda hamnar i bak när Tilde "kan sköta sig själv" lite bättre :)
men hur gör ni?