Om ni bara visste hur det ser ut här hemma.. haha. Idag är vi vakna tidigt, Max vakna 6.40 o har nu somnat om efter att ha pratat så mycket att vi inte kunde sova mera! Han trötta ut sig själv :)

Peter är sugen på att ta caben till Gävle o lämna in sin telefon för displaybyte (den han köpte förra månanden) och eftersom de är finväder vill han passa på att åka lite cab, för sen tänker vi väl fixa en massa hemma under dagen. Det är tänkt att vi ska städa ur Max rum, flytta skötbord, byrå och hans stora säng till radhuset, dammsuga av rummet och så kan dom börja ställa hit sina kartonger. Sen ska jag skura kök och badrum idag så det är klart tills imorgon.

Kl 17 ska vi till banken alla 4 och göra upp så radhuset blir vårat och lägenheten deras, sen blir det flytt av soffa och säng imorgon, dom största och jobbigaste sakerna!

Nu blir det frukost medans Max sover :)

2 kommentarer

katarina

31 Jul 2009 12:00

okej, men va roligt för er att ni får flytta till en större o bättre då :D:D hihiih

Anonym

03 Aug 2009 10:45

Det var kul att se er två igen! Bra också att mamma inte lyckades vakna den lille när hon kom, men jag vet ju inte hur det gick sen ;) Lycka till med att få orning på radhuset!

Kommentera

Publiceras ej