Ja då va de inte långt kvar på 2007 nu inte.. Precis kommit hem från dagens ärenden, som varit Valbo där jag knappt handla något, sen lämnade jag tillbaka bilen till mamma och var upp till pappa en sväng. Köpte champagne på systemet oxå. Så nu är vi hemma och ska inte göra något mer innan vi ska till Veronicas mamma, i alla fall jag, får se om älskling följer med.

Blir mat runt 19 så vi åker nån gång innan det, men ingen stress, vi ska hinna göra oss klara och så i lugn och ro.

Gott nytt år, 2008!
Färgat håret 4 gånger nu.. Först till den ljusblonda som blev silvrigt, sen prova jag igen med samma, ingen skillnad. Köpte två förpackningar med ljusbrunt vilket blev mörkgrått. Prata med Veronica som ringde den som brukar klippa henne och hon sa att jag behövde röda pigment (som jag har naturligt i min vanliga hårfärg, men eftersom jag blekt bort det fungerade det inte) så det blev till att köpa två förpackningar med Mahogny tror jag de blev, så nu är det mörkt med röda/lila skiftningar, inte direkt min typ av hårfärg då ja är så ljus. Men det får vara så ett tag så får vi se hur det blir sen. Ser betydligt bättre ut än grått och silver i alla fall.

Nu ska vi se en film, och sen sova.. Köpt ostbågar så jag har nått att mumsa på, ihop med ett glas vatten :P

Imorgon blir det upp tidigt, ca 9.30 och göra mig klar och åka till Valbo, blir nog ensam. Älskling ska nog iväg och titta på en bil.

Senare på kvällen blir det hem till Vernicas mamma med mat o så.. Runt 6-tiden kanske. Får se om älskling följer  med eller inte.. och vad vi gör senare på kvällen!

Tjopp!

Räckte med en flaska, men det blev grått :( Eller kanske silvrigt, utväxten jag hade redan blev väl lite mer den färg jag ville ha, svårt att se när det mesta är gråsilver. Men nu har jag slängt i den andra flaskan oxå, antar det inte blir nån skillnad mer.

Förmodligen blir det att färga hela brunt sen, haft brunt en gång, men de var väldigt ljus, funderar på om man ska ha en mörkare, som ser väldigt brun ut :) vi får väl se. annars blir det tillbaka med fejkblondinen. Men jag skulle vilja ha min riktiga blonda färg tillbaka.

Annars inte gjport något idag, klev upp riktigt sent, skulle till Valbo, men det blev inget. Veronica hade åkt tidigt med mamma sin o jag tar inte med Peter igen, han var bara tråkig att gå med.

Peter är o får tillbaka sin bil, kommer nog strax, då är de dags att skölja ur mitt hår, sen får vi nog köpa ny färg. Blä! :P Skulle ha handlat julklappar till mina kusiner idag oxå, men det är nog för sent nu. Så hade pappa kunnat tagit med dom till Gävle imorgon, men men..

Nu hoppas på det bästa med mitt hår, färga 3 gånger under samma dag blir nog inge bra.. men bara jag slipper ha grått hår! :P