Nu startade det där jäkla billarmet igen!!!! Jag blir galen! Det irriterar nå så fruktansvärt och det slutar ju aldrig. Va fan är det för fel? Vart vänder man sig? Det går inte att ha det så här!! Någon annan måste ju oxå reagera o tycka de är irriterande????

Update:
Nu sluta de efter 15 min!! Men jag är 99% på att de kommer börja igen. Verkar ju vara stora fel nånstans, kanske tillomed är en byggnad? Jag vet inte.

Här ska vi bo!

Tror inte jag har berättat, men på fredag åker jag o mamma till Tällberg (Dalarna) på en liten mini spa-weekend. Vi börjar tidigt vid 9 härifrån och vidare till Sågmyra och Lager 157 lagomt tills dom öppnar. Sen blir det lunch i Rättvik och sen till Tällberg och checka in på spa-hotellet där.

Vi ska bara koppla av o simma lite o ta det lugnt. Mamma har precis pluggat klart nån kurs o tentat av + att hon nyss fyllde, så hon ville åka iväg och bjöd med mig. Det finns några "vattengympa-pass" vi kan gå på och sen bara slappna av eller ta nån behandling om vi vill, men jag tror det mest blir bara vara..

På lördagen så får vi frukostbuffe och sen åker vi mot Falun, får lunch hos mammas karl och sen stannar mamma till söndag där så då tar jag tåget hem 14,30 eller 16,30 beroende på vad klockan hinner bli.


Efter jobbet åkte jag till ÖB o köpte lite småsaker, bland annat en söt babyfleecefilt med NallePuh-tryck!
Åkte hem o väckte älskling och så tog vi en macka ihop. Sen rensa vi ur lägenhet och förråd på allt skräp och packade båda bilarna fulla och åkte till tippen o gjorde oss av med allt, så skönt det kändes efteråt!

Hemma stekte jag ordning grytbitarna vi hade liggandes o sen blev de nå gryta av de med potatis till. Aldrig gjort nå liknande men de blev ätbart i alla fall! Har satt upp gardiner i vardagsrummet och sovrummet i alla fall. Men det känns som man bara slappar så länge inga större förändringar sker!

Imorgon SKA vi bygga ihop duschen. Jag är ledig så ska sova ut lite, sen blir det kliva upp och fixa och dona. Vi behöver en 6mm kakelborr innan vi kan börja med duschen, o säkert en massa hjälp oxå, de va inte lättaste beskrivningen direkt.


Vårat mirakel <3 Inte långt kvar nu!