Va hemma med barnen imorse, mormor deras kom strax efter 10 och tog over och jag slangde ner det viktigaste i viskan sa gick jag till taget! Kom en halvtimme sent till Gavle, 13.30. Var en svang till Bmw dar alskling hamtade lite saker han bestallt. At pa donken i Valbo, sen kopte jag 2 par skor. Ett par svarta enkla stovlar med lag klack, mina roda ar helt slut, anvander dom dagligen till dagis och jobb o sa. Hittade ett par guldiga klackar oxa, 70% rabatt, sa jag gav ca 75 kr eller na for dom! Kap!

Tagenterna fungerar inte som vanligt har, inge tecken eller sista bokstaverna fungerar, vet ej varfor.

Ikvall ska vi dricka lite, far se om vi kanske ska ut pa nan svang pa stan oxa! Vi far se hur det slutar.. som vanligt! 

Blev väl ca 5-7 cm av topparma som rykte, men det var välbehövligt. Frissan rakfönade håret, så så här kommer det bara se ut idag, sen inge mer. Nä men vi får väl se imorgon!
Jag har ju så självlockigt hår normalt så det visar sig hur det blir om man bara låter det vara när det är blött. Spännande! Förmodligen stort som ett skatbo!

Nu blir det 2900 happiness i ryggläge, sen blunda och sova, vakna och få åka hem! Saknar älskling så otroligt nu!
image157

image159
Tittade lite på träningskläder idag, mest var vi ute efter att hitta en sport-bh till mig. Men hittade ingen jag kände att jag trivdes i. Ska fortsätta leta, tills vidare får det hoppa och guppa under träningarna. Inget att göra åt! :)

Supertrött nu, tänkte bara visa bild på håret innan jag slutar blogga för idag. Ska nämligen starta om datorn så jag får tillbaka ljudet, och sen se 2900 happiness från igår, sen sova!
11.30 åker jag imorgon, skönt! Behöver kramas med en älskling känner jag.

Pusshej!