Pappa ringde, han var hos mamma o fixa med bilen i hennes garage, så var min farbror där o hjälpa honom. Dom ville ha Cola, så jag var snäll och åkte dit med det :) Mamma är borta över helgen, så huset var låst. Sen stanna jag o umngicks en stund, titta på allt roligt under bilen :P Sen låste jag upp så dom fick tvätta händerna, sen kom jag på på väg hem att jag hade ett paket från Ellos på Ica.

Provat klädern, behåller allt, allt var från rean så det blev inte många kronor. Ett par chinos, som verkar sitta riktigt bra, hoppas dom håller sig så, då blir dom ett par favoriter i sommar :D

Nu blir det nog lite Gossip, se när älskling ringer, sugen på mina drinkar :D
Älskling hämtade mig i Gävle, var till mamma snabbt och hämtade alkohol och post till mig. Åkte hem o älskling åkte o jobba, så blandade jag ihop drink (det jag skrev om häromdagen) så det står i frysen nu :) tittade på nästan två avsnitt av Gossip Girl, dom fanns kvar på inspelningsbara dvdn så det var tur :)

Sen kom älskling vid 16 då tog vi de ganska lugnt, sen ner på systemet, jag invigde att handla på systemet idag :) Köpte en hel del :) Så jag har så det räcker i alla fall.

Nu har jag nyss kommit från Högbo, skjussade dit älskling, han ska va där o festa med jobbarkompisarna, får se när han vill hem igen :) Inte så sent hoppas jag, och så hoppas jag de händer nått så jag oxå får dricka sen. Ska i vilket fall som helst prova min frys-drink när den är klar :) efter 21 är den nog färdigfryst o klar att smaka.

Ska se lite mer Gossip Girl nu, städa lite kanske o läsa nya Veckorevyn!

Ha en bra fredag :)
Nyss kommit ur duschen, ska sminka mig lite, blåsa håret, gå ut med lite tidningar i tidningsinsamlingen o om ca 35 minuter måste jag gå till bussen! Så ja har inte tid längre!

Älskling ringde, caben gick igenom besiktningen utan nånting :)) Yes!
Snart ses vi älskling.. 3,5 timme :) <3<3<3