Ställde larm på 9.30 imorse å när de ringde kände jag mig utvilad, så vi klev upp o la på lite mascara o klädde på oss, sen åkte vi. Blev ute på sjön i flera timmar, jag var mest vid elden med alla andra flickor o pratade. Grabbarna körde mest hela tiden :)
Åkte ett tag med älskling där på slutet, men då skulle dom krocka med varandra så jag var livrädd :P

Nu är vi hemma igen, blev en sväng förbi hans föräldrar o sa Gott nytt år och nu har vi nyss kommit ur duschen. Jag har målat naglarna o väntar på att håret ska torka lite så får jag nog blåsa de torrt sen.
Skulle låna en vågtång av Linda o dom är snart hemma, men då måste jag dit o hämta den. Drygt! :(
Men jag vill testa den :) Så jag vet om jag ska köpa mig en egen. Tror de kommer bli så.

Ikväll ska jag i alla fall agera chaufför och vi kommer att vara 18.30 hos Dannes tjej ute i Årsunda, fyra par blir vi där, så totalt åtta personer, som ska äta tacos ihop! Sen vid kanske 20-tiden eller så åker vi till Rickard o Carina där vi blir hela kvällen.

Får se om folk ringer så jag får köra en massa, men idag är de inte gratis att åka :) Får se hur länge jag orkar oxå :P
Gillar inte att köra i mörker o inte ensam :(

Skriver en rad innan vi åker sen.

Ja, eftersom kl är över midnatt så är det nu 31 december och årets sista dag.

Vi blev så trötta här efter maten, så vi åkte till älsklings föräldrar o tittade lite på tv, sen blev det en massa kortspel. Jag vann ingen gång. Men sista kortspelet, "Plump" fattar jag noll av, eller jag fattar, men förstår inte hur man ska tänka osv, så både jag o Peters mamma tror att det bara handlar om tur. Kanske det är så?

Kom nyss hem, har varit på toa o tvättat av mig o borstat tänderna. Snart plingar micron o då ska jag krypa ner i sängen med vetevärmaren, åsså älskling såklart.
Tänkte sova ut imorgon, men nu ska dom köra bana på isen imorgon kl 11, men det innebär att jag måste kanske gå upp 9 så jag vet inte vad jag tycker om det. Får se imorgon, ska ju orka vara vaken hela kvällen/natten sen oxå.

Aja, nu plingade det! Godnatt!
Usch, vi ringde nyss o beställde pizza. Blä. Jag vill egentligen inte ha, men orkar inte laga mat o vad gör man då. Nästa år ska jag sluta med all denna skitmat. Usch, det äcklar mig egentligen, vad man trycker i sig för något. Så då ska det definitivt bli ändring. Usch!

Måste ta tag i träningen igen oxå, gå o simma eller nått i alla fall, så man kanske lyckas stärka nån fjantig muskel man har.

Nä, idag känner jag mig bitter, eller i alla fall just nu.

Kanske ska fortsätta vaxa benen som jag höll på med innan jag åkte med älskling ne rpå stan,gör ju så satans ont bara o de blir inge bra. Men ska prova lite mera kanske.

Blä för allt. Hoppas jag blir trevligare efter maten, även om de är skitmat.