Har läst igenom en mama-tidning och suttit lite vid datorn..Wallander-filmen på 4an har rullat i bakgrunden. Men jag gillar inte den där filmen eftersom dom tar ett litet barn och skickar ut på vattnet pga nån dum jävla idiotsekt!
Usch, jag mår illa när jag ser sånt!!

Max har sovit 2 timmar utan ett ljud nu och annars brukar han alltid vilja ha nappen efter ca en timme. Håller på tränar att han ska somna själv i sin säng så jag la mig i våran säng breve så vi kunde hålla handen och efter många vridningar och vändningar somnade han till slut in!

Imorgon börjar Peters lediga vecka och det ska bli SÅ skönt! Men han ska få sova ut efter sina 7 förmiddagar imorgon men sen får han vara med och gå upp på mornarna resten av veckan :) - Rätt ska va rätt!

Godnatt med er!

På Öppna förskolan har dom en "pöl/pool" i skumgummi med en liten kant som man kan ha dom små barnen i och jag hade gärna haft en hemma när Max var mindre och jag vet att flera gillar den!

Hittade en sida i mama-tidningen som hade sånna och surfade in och titta, men det var sånna fast med högre kanter men i samma stil - men vill man ha en får man lägga ut några tusenlappar!

klicka på bilden för att komma till sidan


Har två nya mama och en ny Veckorevyn som jag inte hunnit läsa.. om det inte blir en film för oss när Max somnat så ska jag ägna en stund åt dom så dom slipper samla massa damm!