Sålde våra gamla tallrikar igår eftersom vi fick nya i julklapp. Vi hade fyrkantiga tidigare men nu kör vi på klassiska runda igen! Fick 2-pack så nu har vi 12 av varje! Tusen tack mamma!

Ytterligare en kass mobilbild, men här är vårat nya köksbord i alla fall! Sen vi flytta hit och fick större kök har vi tittat på bord med 6 stolar och till slut blev det detta bord från IKEA. Som det är nu är det 1,75m långt men det går att sätta i skivor så det blir 2,60cm så här kan vi rymmas många! :)

Vi har inte bestämt oss för stolar än, så därför får de 4 gamla duga så länge. Det lutar åt Norrnäs från IKEA men med ljusgrå sits passar de verkligen inte in till våran bruna golvmatta och bruna bänkskiva så då får de vänta lite. Vi har dessutom pratat om att byta golv eller se efter om de är trägolv under, så golvbyte ligger nog mer prio än stolar just nu. Inte lätt de här eller, och som nyinflyttade till hus som värms upp med el (vi har iförsig installerat luftvärmepump) och med en "studerarlön" så blir det inte många kronor till rust över - men de är kul o förnya! :)


Vi va in till Gävle på em idag och lämnade tillbaka en skruvdragare på Clas Ohlson eftersom jag fick två i julklapp. Fick 199kr tillbaka så vi köpte de där handtagen jag skrev om igår! De kostar egentligen 30kr/st men köpte man 10 så blev de "bara" 25kr/st. Nu fanns de bara 10 så vi har beställt 20 till.. så totalsumman blir 750:-, fruktansvärt dyrt tycker jag..

Men jag ser de som så att vi hade 200kr tillgodo där + att jag sålt tallrikar och en klänning idag för 200kr så då är de "bara" 350kr vi får stå för själva och de känns bättre!

Visst blev det mycket bättre?
Skitkassa bilder, ska visa bättre sen! Har inte hittat laddare till kameran sen flytten så de blev mobilbilder i kasst ljust, därför fick de bli svartvita!

När vi titta på IKEAs hemsida igår såg vi att Lidingö-luckorna är typ identiska med våra, så vi va in o titta på de idag då vi tänkte ta bort en gammal kyl/frys som bara står och göra skåp istället, men de skiljde lite lite på dom :(