Peter har åkt till jobbet och jag sitter i soffan. Har målat naglarna inför morgondagens kräftskiva och så har jag blandat shots! Köpte i Gränna med hallonlakritssmak, så hällde bara i sprit så ska det stå ett dygn innan det är klart!
 
Jag gjorde i ordning skinkstek igårkväll, men den blev kokt för länge då jag skulle natta barnen innan den var klar men sen hade den stått för länge när dom somnat, sen slängde jag i lite katrinplommon som skulle bli lagom mjuka men glömde helt bort dom och de blev bara mos typ och såsen blev därför ganska mörk och med mycket smak av plommon. Men jag kokade nya plommon och morö tter idag tillsammans med potatisen och det blev jättegott ändå!
 
Barnen fick lite fredagsmys i soffan och så såg de filmen Turbo, tänk att vi lyckats se 3 filmer nu tror jag utan gnäll och Max sitter hyfsat still och är nöjd oxå :D Tilde är lite svårare men vi spelade lite memory istället innan det var dags att gå och sova.
 
Imorgon väntas som jag skrev igår, loppis och kräftskiva. Vet inte hur jag ska få ihop allt, Peter ska ju sova på fm så jag måste ta med ungarna o hur kul tror ni dom kommer tycka att det är att vara med mig på loppis..? Men vi är flera som ska sälja så förhoppningsvis kan jag åka ifrån lite till nån lekpark eller så, dessutom finns det lite olika aktiviteter runtomkring då det är Årsundadagen imorgon!
Sen måste man jag ju lösa lunchen oxå, finns lixom inget donken i närheten att åka till :P
 
Jaja, jag får fundera vidare imorgon! Det är mycket som ska med, lite loppisprylar, ungarnas väskor och kläder för övernattningen hos farmor och farfar, vagnen, mina kläder o tillbehör för kräftskiva osv.
 


"Lektanten" till kräftskivan har gett oss i uppdrag att ha så mycket av färgerna orange, gul, grön och röd på oss, med kläder osv. Det ska tydligen ge poäng men vi vet inte hur! Spännande!


 
 
 
 
parfym.se hittar man grymt bra priser!
Jag har länge suktat efter en parfym från Clean och nu slog jag till, 199:- istället för ordinarie pris 450:-
 
Warm cotton börjar jag med!
Finns nog risk att det blir fler parfymer från Clean!
 
 
 
Vi ska ha loppis i Årsunda nu på lördag, kl 10-16 (inställt vid regn) vid bussgarget på Färnebovägen 18 längs 272an. Vi har kontanter och swish! Välkomna!
 
Varje kväll när kidsen somnat rotar jag runt efter saker att sälja på loppisen, det är mest krims krams som ljusstakar, vaser, inredningsdetaljer m.m + barnkläder, mest ytterkläder än. Ska se om jag får tid och ork att rensa lite bland deras egna kläder och kanske mina egna. Men tänker att ytterkläder kanske ger lite bättre betalt och sen ska man ju få plats med allt oxå. 
 

Just nu tvättar jag en omgång jackor så de är rena o fräscha. Peter kom nyss hem från Uppsala där han köpt nya fälgar (viktigt de där:P) och jag ska ge filmen "Familjetrippen" en tredje chans. Vi började titta i måndags men jag somna, så i tisdags försökte jag se de 50 minuter som var kvar men somnade igen, så kanske jag kan hålla mig vaken en halvtimme idag :P För den är ju rolig så jag förstår inte att jag ska somna hela tiden!