Rätt OK dag på jobbet! Gick sjukt segt o jag var riktigt trött mellan 8.11,30 ungefär, sen klädde vi på oss o gick ut med hunden i över en timme. Var tillbaka strax efter 13 o då började vi med mat, sen var kl 14 när vi åt! Sen gick tiden rätt snabbt fram tills 16 o då var jag ut emd hunden snabbt sen åkte jag hem!

Var in på Coop o handlade lite nödvändigheter o nu har jag suttit här en stund. Fruktansvärt ont i huvudet nu igen, kanske jag har en hjänblödning jag med? :S
Nej, det får jag väl hoppas att det inte är, men förbaskat ont gör de!

Ska ringa älskling nu o se om han vill ha mat eller inte, annars gör jag bara en omelett till mig själv. Först ska jag ställa mig i duschen o njuta ett tag, hoppas huvudvärken släpper med en alvdeon o en varm dusch på det!

Hörs sen!

Lördag nu då.. blev rätt sent igår innan jag somna men jag hade inte så stora problem att kliva upp. Vaknade 04.15 o va på toa o somnade om bra sen. Men från att larmet ringde vid 6.10 och fram till jag klev upp 6.50 så har jag funderat om jag ska sjukanmäla mig, usch, jag vill verkligen inte idag. Hädanefter tänker jag inte ta några heldagar hos denna brukare, bara kortare pass!

Man gör nästan ingenting, så tiden går så sakta. Jag förstår inte hur brukaren kan ha så mycket tid vi ska vara där på, brukaren kan så mycket själv o jag tycker att vi inte gör nånting vettigt nästan.
Men nu hoppas jag att dagen går snabbt i alla all!

Ingen mat hade jag heller, så det blir en mackdag, tar med mig två st + frukt så får jag väl äta efter 16.30 när jag kommit hem!

Ha en bra lördag!