Först ska jag säga grattis till svärmor och svärfar som idag har varit gifta i 20 år! (Porslinbröllop)
Hoppas att jag oxå en dag får fira min 20-åriga bröllopsdag.. Eller hur älskling? :)

Idag försökte vi röja lite här hemma och vi lyckades faktiskt få något gjort.. senare så blev det julfika hos Veronica med henne och Johanna, mycket mysigt! Veronica hade bakat pepparkakor och lussebullar igår och bjöd på god glögg :)

Max sover sen 25 minuter och har inte "hört av sig" nå än, så kanske att han tänker sova lite inatt. Imorgon ska han bli vaccinerad mot svinsjukan och jag hoppas verkligen han slipper feber och biverkningar men om det nu blir några så hoppas jag dom försvinner före lördag! Jag hade tänkt baka imorgon, men vi får se hur Max kommer att må efter sprutan, tänkte gå till sjukhuset och försöka få den rätt tidigt!

Nä, jag ska nog ta och krypa ner jag med, hoppas vi vaknar utvilade och ganska tidigt imorgon så dagen inte blir så kort!

Nattinatti!


Liten krona med pärlorKrona med prisma och pärlor


Visst måste dom vara identiska?
Översta bilderna är från Country by mail där den lilla kostar 29kr och den större 49kr. Dom undre har jag tagit och mina kronor är från Dollarstore, jag betala 30kr för två små och 30kr för den stora :)

Max somnade för ca en timme sen men har vaknat till två gånger sen dess (jag blir galen!) fast han hade varit vaken sen 16.30 och bara sovit två gånger idag. Jag ska snart lägga mig så vi kommer upp imorgon! Nu är Peter ledig i veckan och hans nästa lediga vecka är julveckan så jag hoppas hinna beta av lite julbak och julstök denna vecka när jag har hjälp med Max!

Eftersom jag inte hunnit köpa blockljus och inte gjort klar min adventsljusstake för i år (!!) så får ni en paint-ritad så länge ;D Ska köpa ljus imorgon och knåpa ihop en!


Nu gnällde Max igen så Peter gick upp.. suck. Konstigt att han kan sova flera timmar vissa nätter och vissa nätter krångla som aldrig förr :( Jag ska kolla lite till på datorn nu sen ska jag gå upp och göra mig klar för sängen. Hoppas Max somnar in ordentligt och sover några timmar nu!

Kram på er!