.. en kökssoffa!Jag har viljat ha en länge, men här har vi inte plats och i huset vi flyttar till är de skåp på båda sidor köksfönstret där jag tänkte ha den, men är den för stor så hittar jag en annan plats åt den. Visst är färgen underbar? Jag ska strunta i allt vitt och köra lite mer färgglatt tänkte jag.. eller så inte! Den SKA målas vit såklart!

 

Igår jobbade jag till 14 och nu är jag ledig enda till måndag kl 15. 4 dygns ledigt = HÄRLIGT! Hade varit ännu bättre om det varit 25grader varmt och blå himmel hela helgen men jag får nöja mig med vädret vi har. Idag vakna Max 7,30 men han höll på roa sig så vi klev inte upp förrens närmare 9 - skönt! Fast så är det ungefär alla våra lediga dagar.. :)

Idag på förmiddagen va till min mamma en sväng för o äta lite hallon och ställa dit en ny möbel Peter hämtat åt mig idag. Jag kunde inte låta bli den så nu står den i mammas garage och väntar på flytt! Sen åt vi pannkakor här hemma och nu sover Maxen en stund. Snart ska han väckas och då vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt.
Peter ska köra gocart vid 16-17 men vi får se om vi följer med eller inte!

Annars verkar det bli som att vi åker allihopa på drifting i hagsta imorgon, Max älskar ju att vara med på sånt. Och på söndag hade vi tänkt åka till Jädraås och åka ånglok ifall vädret tillåter, annars kanske det blir ett besök på järnvägsmuseet. Vädret bestämmer hela våran helg!

Satt o titta igenom gamla filmklipp på mobilen och hittade detta.. Detta är i maj 2010 innan Max skulle fylla 1 år.
Han ÄLSKADE Lady Gaga då, helst Bad romance men även de andra låtarna gick hem.
Första 40-45 sekunderna är roligast, sen gör han inte så mycket men jag lyckades inte korta ner klippet!